Amenajare living- 5 idei in tendinte pentru a transforma incaperea

Petreci mult timp in living, dar decorul sau este demodat sau depasit si acest lucru incepe sa te deranjeze din ce in ce mai tare… cum ar fi sa il redecorezi tinand cont de cele mai trendy idei?

Alege o noua culoare- o buna alegere pentru a improspata lucrurile. Totul tine de gust, dar unele nuante sunt totusi foarte in voga spre deosebire de altele. Este cazul nuantelor urmatoare: verde brad, terracotta sau albastru electric. Dar, nimeni nu zice ca nu poti apela la sobrietatea nuantelor de alb sau de alb murdar.

Ai nevoie de o incapere degajata, minimalista pentru a te relaxa mai bine. Daca ai acumulat foarte multe lucruri in ultima vreme, a venit timpul sa triezi si sa eliberezi spatiul. Pentru o ambianta mai relaxanta cel mai bine ar fi sa te separi de bibelourile care nu iti mai plac sau care nu te mai reprezinta.

Deplaseaza mobilierul- un spatiu aerisit pentru a circula mai bine. Ideal pentru a conferi un nou suflu incaperii este de a crea un spatiu aerisit si minimalist. Pentru asta, ar fi bine sa dezlipesti mobilierul si canapeaua de perete. Va fi mai simplu sa circuli zi de zi. Poti schimba locul bibliotecii si sa adaugi un covor pe jos.

Multiplica sursele de lumina pentru o ambianta mai blanda.

O iluminare interioara aleasa asa cum trebuie poate schimba radical incaperea. Si in living este foarte important sa ai mai multe surse de lumina. Inlocuieste vechile becuri cu becuri care nu consuma pentru a crea o atmosfera mai blanda.

Adauga plante verzi pentru o incapere mai vie si mai colorata. Poti adauga un plus de exotism incaperii cu niste simple plante de interior. Bambus, monstera, cactusi sau chamandorea, ai de unde alege.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns