Tipuri de clienti care vor cumpara aranjamente florale superbe de la o florarie online Bucuresti

florarie-online-bucuresti11

Fiecare florarie online Bucuresti are publicul sau tinta. Are clienti fideli care revin mereu si comanda florile pentru diverse evenimente, dar si clienti care descopera serviciile si comanda din ce in ce mai des flori proaspete, de calitate, de la florariile virtuale. Acesti clienti se impart si ei in mai multe tipuri, fiecare cu o serie de caracteristici si particularitati, pe care le vom descoperi in randurile urmatoare.

Clientii fideli sunt cel mai intalnit tip de clienti de la o florarie online cu experienta, cum este si Floraria de Vis. Ei sunt acei clienti care cumpara de multa vreme de la florarie, care se bucura si de anumite beneficii si care stiu cel mai bine oferta florariei si ce fel de flori sa cumpere cand au nevoie. Clientul fidel nu are nevoie de intrebari sau de prea multe detalii pentru a comanda tot ce vrea de pe site, petrece putin timp in cautarea florilor dorite, stie unde sunt, ce fel sa foloseasca toate instrumentele online oferite de site si se descurca imediat in orice situatie. La Floraria de Vis, clientii fideli au multe beneficii, au acces la oferte foarte bune in orice sezon si sunt rasplatiti si cu reduceri si flori proaspete in aranjamente originale. Fidelizarea clientilor este realizata prin promotii si campanii interesante, dar si prin preturi si reduceri din ce in ce mai bune.

Florarie online

Alt tip de clienti intalniti la o florarie online sunt clientii care nu au mai interactionat niciodata cu ea si descopera din greseala sau la recomandarea cuiva toate avantajele comenzilor online. Corect este sa ii numim utilizatori care sunt convertiti mai apoi in clienti. Ei au nevoie de multe informatii pana sa se decida, apeleaza la consultanta gratuita, citesc review-uri, comentarii, observa florile si aranjamentele, compara. Clientii care ajung prima data pe site cumpara in general mai putin la inceput si pe masura ce au incredere din ce in ce mai mare in brand si in produse aloca bugete mai mari. Serviciile premium sunt accesate, insa nu atat de mult precum si-ar dori floraria, asta pentru ca un client din aceasta categorie e tentat sa incerce serviciile gratuite si daca e multumit le incearca si pe cele premium.

Flori la domiciliu                                                                     

Mai avem si clientii care comanda flori la domiciliu pentru a le darui sau pentru a le folosi la diverse decoratiuni. Ei sunt o categorie aparte de clienti, sunt dispusi sa cheltuiasca mai mult, acceseaza si serviciile premium, vor calitate, buchete de flori si aranjamente interesante si livrare rapida pana la adresa dorita. Florariile online livreaza foarte repede toate florile la domiciliu, in doar patru ore avem tot ce am comandat din online, livrarile sunt de multe ori gratuite la comenzi online.

Strans legata de categoria clientilor care prefera flori trimise la domiciliul lor este categoria clientilor care trimit flori unor persoane, la alte adrese, la birou etc. Clientii platesc ramburs sau cu un card, aleg flori si buchete elegante, mai scumpe, vor sa faca o surpriza cuiva si sunt dispusi sa cheltuiasca mult mai mult si sa aiba livrari foarte rapide, florile sa ajunga exact cand e nevoie de ele.

Ursuleti din trandafiri

Nu in ultimul rand avem clientii pretentiosi, care au deja sute de comenzi la activ si cauta mereu ceva deosebit, original, ceva oricat de scump, dar sa fie de cea mai buna calitate. Ei vor comanda, probabil, si ursuleti din trandafiri de la florariile online, figurine florale cu flori superbe si un parfum deosebit. Ursuletii din trandafiri pot face parte si din decor, se pot darui la diverse zile speciale din viata de cuplu, din viata unei persoane dragi, au preturi bune si se realizeaza rapid. Suportul special le asigura rezistenta mai mare la transport si la folosirea efectiva, se pot transforma foarte bine in bibelouri si in cele mai reusite aranjamente elegante daca sunt incluse in ele.

Clientii pretentiosi vor cauta ursuleti din trandafiri cu mai multe culori, ursuleti personalizati, cu trandafiri adusi de la cele mai mari firme care investesc mereu in culturi si in calitatea trandafirilor. Tot ei vor fi foarte atenti la detalii, vor discuta cu florarii priceputi pentru a obtine adevarate opere de arta la final, vor tinde spre aranjamente cat mai mari si mai scumpe pentru a se asigura ca vor fi apreciati in orice context

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns