Getac lanseaza B360, un nou laptop compatibil 5G

Veste buna pentru toti profesionistii si pentru toti cei care lucreaza pe teren. Marca Getac lanseaza un nou laptop, B360. Un laptop modern si conectat datorita compatibilitatii cu tehnologia 5G. In universul high-tech, mai precis a smartphone-ului si laptopurilor, exista un segment de nisa. Acest segment de nisa este cel al echipamentelor « Rudge ». Getac este o companie din ce in ce mai cunoscuta in acest segment si care propune laptopuri rezistente care pot fi duse chiar si pe santier. Laptopuri capabile sa reziste sub ploaie, la intemperii, la temperaturi scazute…

B360 cu un procesor Intel Core de generatia a 10-a si 5G.  Astfel, marca a dezvaluit recent noul sau model de laptop rezistent. Un laptop echipat, printre altele, cu un ecran LCD FHD tactil, in masura sa rectioneze la atingerea degetului. Insa, si daca utilizatorul poarta manusi se poate folosi. Sau, se mai poate folosi si un stylus. In ceea ce priveste configuratia, Getac propune un procesor Intel Core de generatia a 10-a, mergand pana la i7. Propune in egala masura o stocare dubla amovibila.

Ploaie, praf, temperaturi scazute, nimic nu il sperie. Dupa cum spune si marca, acest laptop este conceput pentru a fi utilizat in conditii extreme. Astfel, rezista la socuri, la praf, la ploaie si la virbratii. De altfel, este certificat MIL-STD-810H, MIL-STD-461G si beneficiaza si de o certificare IP66. In ceea ce priveste persoanele mai neindemanatice, trebuie sa stiti ca acest laptop suporta o cadere de la maxim 1,80 adancime.

Getac a facut tot posibilul sa ofere un laptop de top, modern si inovator. Pe langa faptul ca a integrat un modul 5G care ii permite sa fie mereu conectat, marca a integrat in egala masura Wi-Fi 6 AX200. si Bluetooth 5.1. Lun lucru straniu, modulul 4g ?LTE este optional pe acest model.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns