Iata cat de mult s-a schimbat Lili Sandu

Iata cat de mult s-a schimbat Lili Sandu

Lili Sandu in varsta de 41 de ani va deveni mamica pentru prima data. Acum o luna vedeta a postat un filmulet in care aparea imbracata in costum de baie. Desi se afla in ultimul trimestru de sarcina se pare ca Lili se confrunta cu mici probleme si asta pe ultima suta de metri.

  Iata ce a declarat vedeta

„Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de <>, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”,  a declarat Lili.

Lili a mai declarat ca este nerabdatoare de fiecare data cand trebuie sa faca o ecografie „Simt că trece o veșnicie până ajung sa fac o ecografie”

In urma cu cateva zile, frumoasa vedeta a postat imagini de la ultimul control si decara ca este extrem de fericita si de emotionata. „Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită… Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung sa fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran să știu ca este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, sa-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă… sa fiu Mamă” a scris Lili pe retetelele de socializare.

Bineinteles ca a avut parte si de neplaceri pe perioada sarcinii. Acumularea de kilograme sau retentia de apa. „- Iubito, ești așa frumoasă dimineața..
– Eu in my inner monologue: aha 18 kg plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s a întâmplat sa se pună toate pe mine… Ce ziceai iubitule?”, a dezvaluit Lili o parte din dialogul avut cu partenerul ei de viata Silviu Tolu.

Acceseaza locco.ro pentru a avea parte de mai multe stiri mondene.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns