Constitutia corpului poate sa decida structura costumului de baie

cosum de baie

Toata lumea asteapta zilele de relaxare din timpul verii, pline de bauturi reci, nisip fierbinte si bronz uniform. Daca pentru barbati venirea verii nu reprezinta nicio provocare, pentru femei, alegerea costumului de bare perfect poate sa duca la o mare dilema. Dat fiind faptul ca optiunile sunt extrem de multe, incepand cu clasicele costume de baie din doua piese si terminand cu rochite de plaja foarte sexy si cu costume unibody, alegerea acestei piese vestimentare trebuie sa tina cont de cateva criterii.

Conform celor de la plaja.biz, cel mai important criteriu este structura corpului. Femeile care isi cunosc foarte bine corpul pot lua decizia cea mai inteleapta si isi pot scoate in evidenta doar partile sexy.

Cum poate corpul sa decida tipul de costum de baie purtat?

Regulile sunt cat se poate de simple:

Femeile scunde. Au o misiune destul de grea, deoarece trebuie sa isi contureze o imagine care sa le aduca macar cativa centimetri in plus. Pentru asta se pot folosi de costume de baie intregi, cu un decolteu cat mai mare in forma de V. Daca un costum intreg nu este atractiv, este bine sa se mizeze pe costume in doua piese cu dungi verticale, care ofera efectul de alungire. Un alt secret pentru femeile scunde este alegerea unor bikini cu talie inalta.

Femeile cu constitutia de tip para. Corpul de tip para este definit de un bust mic si solduri proeminente. Un astfel de corp trebuie sa evidentieze cat mai bine bustul, in asa fel incat sa se formeze un echilibru. Foarte populare sunt, asadar, franjurile si volanasele de pe sutien, sau decolteul foarte mare in cazul costumelor intregi. Bikini trebuie sa fie cat mai simpli.

Femeile plinute. Femeile care au cateva kg in plus nu trebuie sa se rusineze sau sa aiba complexe in momentul in care ies la plaja. Acestea pot fi extrem de sexy, atata vreme cat stiu ce li se potriveste. Astfel, este bine sa mizeze pe costume intregi cat mai inchise la culoare, deoarece acestea pot sa ascunda eventualele defecte.

Femeile slabe. Pentru cele care au, din contra, cateva kg in minus, exista costumele de baie cu modele sofisticate si cu croiala cat mai feminina. Acestea trebuie sa evite pe cat posibil modelele foarte simple, sutienele fara bretele sau costumele intregi. Sunt ideali slipii care se leaga in parti si sutienele cu volanase.

Femeile cu sanii mari. Cele care au un bust foarte generos pot intampina destul de multe probleme in alegerea costumului potrivit. Pentru ele, un costum intreg, in culori cat mai simple, este cel mai potrivit. Ar fi ideal ca acesta sa ofere sustinere pentru sani, in asa fel incat sa nu se petreaca accidente neplacute pe plaja.

Din fericire, oferta de costume de baie este una extrem de bogata si interesanta. Cum regulile sunt simple si dorinta de plaja este mare, tot ceea ce ramane de facut este sa se astepte cu nerabdare vara.

GD Star Rating
loading...
Constitutia corpului poate sa decida structura costumului de baie, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns