Sufragerie in nuante de rosu- 5 idei care sa te inspire

De la dormitor pana la sufragerie, aceasta nuanta calduroasa este cea care vine cu un plus de stralucire si de indrazneala pentru decorul casei tale. Trebuie sa indraznesti sa incerci toate nuantele de rosu atunci cand vrei sa iti decorezi asa cum trebuie intreaga casa. Pentru ca atunci cand vine vorba despre culoarea pasiunii, nu exista jumatati de masura.

Un hol in nuante de rosu. In toate spatiile in care se circula, precum holul de la intrare sau coridorul, dar si in incaperile mai mici, precum biroul sau toaleta, poti incerca cele mai puternice nuante. Nuanta de Marsala, profunda si misterioasa va fi cel ma bine pusa in valoare de cea de rosu glamour al unui corp de mobilier design.

Rosu pentru locul de luat masa. Daca vei alege nuanta de rosu mac pentru salon, vei reusi sa o iluminezi imediat. Scaunele in aceasta nuanta vor pune astfel cel mai bine in valoare o masa in nuante deschise. Cea mai buna idee – sa mizezi pe unele piese forte atunci cand vine vorba despre aceasta nuanta puternice- scaune, canapea, o comoda sau un dulap pe care sa le pui langa un perete in nuante la fel de puternice pentru un plus de caracter.

O biblioteca in nuante de rosu. Un semineu in stil haussmanian, in nuante de gri antracit, devine si  mai frumos daca este pus in valoare de o biblioteca in nuante de rosu.

O sufragerie rosie british. Un decor foarte clasic va fi cel mai bine pus in valoare prin intermediul unor canapele si scaune din catifea. Accesoriile rafinate in nuante de negru vor pune si ele cel mai bine in valoare decorul.

Vezi si:  Decor- catifeaua, o alegere excelenta pentru casa ta

Un dormitor in nuante de rosu. Alaturi de un decor mai minimalist si mai linistitor, rosul se potriveste de minune in dormitor. Nuantele de rosu fraguta vor pune cel mai bine in valore un dormitor in nuante de wenge.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns