Cum sa pacalesti prietenii cu aceste plante artificiale

Recent, plantele artificiale au devenit produse din nou la moda. Reputatia lor s-a schimbat, nu le mai tinem in colturi intunecate, doar ca sa le acopere praful. Tehnologia ne lasa sa producem replici ale prietenilor nostri verzi, extrem de realiste, din plastic si din material, perfecte pentru persoanele care isi doresc sa aiba plante in casa dar:
Calatoresc mult si nu pot avea grija de plante vii
Isi doresc sa puna plante in locuri in care nu ajunge soarele
Au copii sau animale care pot manca sau distruge plantele

Pot fi si alte motive pentru care ti-ai dori plante artificiale in casa si asta este in regula. Nu trebuie sa iti fie rusine ca alegi o alternativa care nu necesita prea multa ingrijire.

Imitatiile plantelor de casa arata cel mai bine de la distanta, cand nu poti sa ajungi atat de aproape ca sa poti sa observi ca sunt false. Nu pune plantele in locuri in care vizitatorii tai le pot lua in mana, ca sa se uita la ele mai bine. Profesionistii si amatorii deopotriva folosesc aceasta manevra.

Alege calitatea in detrimentul cantitatii. Evita sa cumperi produse care arata prea false, o sa fie evident ca au fost foarte ieftine. Daca vrei sa arate ca o planta adevarata, cheltuie putin mai mult ca sa primesti un produs realist. Mai bine cauta atent in loc sa cumperi ceva ce este la reducere.

Nu conteaza ce tip de plante artificiale alegi, este foarte importat sa le tii tot timpul curate de praf si murdarie. Nu este nimic mai neplacut decat sa ai un spatiu frumos, stricat de prezenta plantelor plastice murdare. Va marca toata camera. Nu trebuie sa le uzi, dar macar o data pe saptamana sterge parful si murdaria de pe plantele false.
Plantele false nu sunt ideale pentru toata lumea, dar pot functiona perfect in situatii specifice.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns