Efecte de poveste pentru o nunta de vis cu gheata carbonica

Cel mai magic moment al oricarei nunti este valsul mirilor, acel prim dans cand DJ-ul anunta cuplul proaspat casatorit, iar acestia pasesc pe ringul ce le apartine in totalitate. Ochii tuturor invitatilor sunt pe miri in momentul acesta mai mult decat in orice alt moment al nuntii, de aceea, pentru cei care vor cu adevarat o nunta memorabila, acest moment trebuie sa fie absolut spectaculos. Gheata carbonica pentru dansul mirilor este solutia ideala datorita efectului de patura de nori pe care aceasta il creeaza pe ringul de dans dand senzatia de plutire pentru cuplul ce danseaza. Fumul din dry ice sau gheata carbonica arata spectaculos atat in realitate, cat si in poze.

De ce este nevoie pentru acest efect?

Acest efect se obtine folosind gheata uscata in masinile de fum, insa diferenta principala este ca, spre deosebire de masinile de fum obisnuite, aceasta substanta este mult mai grea si va ramane la nivelul podelei creand o patura de ceata alba, astfel incat nu va exista problema declansarii alarmei de incediu in local. Mai mult decat atat, gheata carbonica pentru dansul mirilor este obtinuta din dioxid de carbon, fiind inodora, non-toxica la concentratii de sub 5% si absolut sigura chiar si pentru persoanele care sufera de astm.

Cat de mult costa acest efect?

Poate parea prea frumos pentru a fi adevarat, insa gheata carbonica pentru nunta este potrivita pentru orice tip de bugete. Ea se poate cumpara de la firme precum http://gheata-carbonica.ro sub forma de blocuri ce sunt necesare pentru masina de fum cu dry ice sau de peleti, ce se pot pune in bauturi, toate acestea nedepasind suma de cateva sute de lei.

In materie de raport pret calitate, este probabil cel mai de efect detaliu pe care oricine il poate adauga nuntii fara a depasi bugetul, iar nimic nu se poate compara cu sentimentul pe care covorul de nori creat de gheata carbonica pentru dansul mirilor il da tinerilor casatoriti. Este o amintire magica ce dainuieste peste ani.

GD Star Rating
loading...
Efecte de poveste pentru o nunta de vis cu gheata carbonica, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns