Unde calatorim in octombrie

Vara este deja departe insa vestea buna este urmatoarea – vara indiana exista in unele colturi ale globului. Iata cele mai potrivite destinatii pentru luna octombrie pentru a mai profita putin de razele soarelui.

Atena. Capitala Greciei se afla in plina renastere de o perioada. In ciuda crizei economice actuale, Atena, leaganul democratiei si a Greciei Antice, se misca si se dezvolta in continuu. Peste tot, spre marea noastra bucurie, gasim hoteluri moderne si cafenele ultra simpatice. Fara indoiala Atena poseda cea mai bogata viata de noapte, una din cele mai active din Europa.

Sevilia. Sevilia, cel mai cald oras din Spania, afiseaza inca o temperatura de 27 de grade chiar daca este luna octombrie. Luna octombrie si inceputul de primavara reprezinta cea mai buna perioada de vizitare a orasului deoarece vara este de obicei caniculara. Si daca iti doresti mai mult, celelalte orase din Andaluzia (Cordoba, Granada si Malaga) se bucura de un climat placut.

Faro. Faro este un oras din partea de sud a Portugaliei, situat in Algarva. Pe langa peisajele de faleza si plajele care taie respiratia datorita frumusetii lor, Algarva reprezinta locul ideal pentru surf si kitesurf. Locul ideal pentru a simti ca este vara in mijlocul lunii octombrie.

Roma. Roma vara? Renunta la idee. Este mult prea aglomerat. In plus, este groaznic de cald pe timp de vara. Octombrie este una din cele mai potrivite luni pentru a vizita acest oras.  Orasul isi regaseste farmecul si luminile verii indiene sunt pur si simplu magnifice.

Insulele din Cyclade. Insulele grecesti din Cyclade, situate in partea de sud a tarii, se numara printre cele mai frumoase din tara si cele mai placute din punct de vedere climateric. Drept urmare, nu este de mirare ca Santorini gazduieste an de an peste un milion de turisti de una singura. Milos, Ios si Santorini sunt cele mai potrivite insule pentru a fi vizitate.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns