Florile la birou, un plus de productivitate

Cea mai mare parte a vietii noastre este dedicata muncii si multi oameni petrec mai mult timp impreuna cu colegii decat cu familia. De aceea, trebuie sa gasim cele mai bune mijloace pentru a deveni mai productivi si pentru a crea o atmosfera cat mai placuta la birou.  

Se stie ca exista oameni care functioneaza foarte bine dimineata si oameni pentru care primele ore ale zilei sunt o adevarata incercare. Acestia sunt lenti si morocanosi dimineata, varful lor de energie fiind dupa-amiaza sau seara. Un studiu al Universitatii Harvard a aratat ca pentru cei care „demareaza” mai greu, privitul unui buchet de flori in primele momente ale zilei reduce gradul de anxietate si creste vitalitatea, iar starea de bine se mentine pe parcursul zilei.

De asemenea, acest studiu a demonstrat ca oamenii devin mai creativi si gasesc mai usor solutii atunci cand lucreaza intr-un mediu in care se gasesc plante. Efectele pozitive ale amplasarii buchetelor si aranjamentelor se inregistreaza mai ales in birourile lipsite de lumina naturala.

GD Star Rating
loading...
Florile la birou, un plus de productivitate, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns