Stiluri vechi in Trend-uri noi

Moda se intoare, iar odata cu ea hainele din vechiul tau sifonier. Cine s-ar fi gandit ca in anul 2014 iti vei dori sa porti o rochie gen Audry Hepburn iar cuvantul vintage va capata o noua semnificatie insa ce-i drept si dupa 20, 30 de ani o rochie de firma, ramane o rochie de firma iar pielea sensibila face intotdeauna alergie la polyester. Traind in vremuri disperate, cand economia nu este tocmai infloritoare, iar populatia Romaniei nu isi permite sa cheltuiasca bani pe haine de firma costisitoare, iata apar triumfatoare Boutique Second Hand-uri roditoare.

Nu toate second handurile sunt un fel de Fifth Avenue a hainelor de firma si nu peste tot gasesti produse care sa te faca sa tanjesti dupa ele dar atunci cand le gasesti vei sari in sus de bucurie cand iti vei cumpara o Geanta Hermes sau Dior originala la un pret derizoriu, gen 10 % din valoarea lor adevarata.

Asa a aparut si www.boutique-secondhand.ro , din pasiune pentru moda, stil si calitate. Aici am gasit de multe ori haine de la Gap, sau Max Azaria la doar 35-40lei, iar cu toate ca nu sunt noi, erau in stare foarte buna.

Atunci cand toata fiinta ta iti cere cu ardoare haine adevarate, iar pielea ta fina este invatata sa poarte haine de firma, dar buzunarele nu si le permit iti ramane un singur lucru de facut !

Da buzna in primul second hand care iti iese in cale si sigur vei gasi macar ceva care sa iti bucure sufletul.

Vrei trei motive ca sa zicem DA Second Hand-urilor?

1. In primul rand hainele sunt un bun, a carui valoare scade imediat dupa ce l-am achizitionat si l-am purtat o data, exact ca o masina nou achizitionata pe care ai scos-o pe poarta reprezentantei .

2. Pana si unele vedete autohtone, apar in ziare, ba unele mai si declara ca sunt fane a magazinelor second hand , iar in cazul lor asta sigur nu tine de partea materiala.

3. Din punct de vedere a sigurantei, este mult mai sigur sa iti cumperi haine dintr-o sursa unde stii macar ca au fost dezinfectate si certificate in sensul asta.

Trebuie sa incerci macar o data experienta asta!

GD Star Rating
loading...
Stiluri vechi in Trend-uri noi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns