Provenienta Hainelor Second Hand

Hainele second hand sunt importate din tari dezvoltate precum Anglia, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Olanda sau chiar Statele Unite ale Americii. Hainele sunt colectale, stranse, prin diverse metode cum ar fi donatii, centrele de colectare sau containere amplasate in fata magazinelor unde poti si tu lasa un produs la iesirea din magazin, insa deja vorbim despre calitatea EXTRA , CREMA sau PREMIUM , adica haine cu eticheta , ca noi .

Dintre produsele care intra in tara doar 10% sunt calitate superioara restul sunt Calitatea I si o parte Calitatea a II , adica haine cu un grad de uzura mai ridicat. Binenteles si pretul hainelor difera in functie de calitatea acestora ele fiind sortate inainte de distributia catre magazine.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca hainele sunt dezinfectate inainte de a ajunge in tara prin metode specifice cum ar fi cea prin fumigare , folosita in special in America sau prin metoda cu aburi folosita mai des in Europa. Dezinfectia se face de catre firme specializate , iar hainele sunt certificate si aprobate in sensul asta de catre institutiile abilitate a tarii de provenienta a marfii.

Produsele insa sunt doar dezinfectate , nu si spalate este o mare diferenta. Furnizorul te asigura ca nu poti contacta nici o boala contagioasa , nu ca nu este nevoie sa le speli .

Magazinele se straduiesc in general sa nu comercializeze hainele murdare si le sorteaza in prealabil inainte de a le expune pe raft .

Un astfel de magazin este www.boutique-secondhand.ro , magazin specializat in vanzarea produselor second hand .

Boutique Second Hand comercializeaza haine second hand si in mediul online, specificand in cazul fiecarui produs gradul de uzura al fiecarui produs , pentru o mai buna informare a clientului.

Aici poti gasi produse second hand pentru femei, barbati, copii chiar si accesorii diverse. O alta categorie de produse pe care o gasesti este cea Vintage , categorie de haine de are multi fani printre cumparatorii romani.

Romania este un mare importator de produse second hand, la fel ca si majoritatea tarilor din Europa de Est, astfel ca o parte dintre clientii care cumparau produse foarte ieftine , de regula aduse din China s-au reorientat si cumpara acum produse second hand .

Daca inainte de criza acest gen de magazine erau genul de afacere cu perspective timide, magazinele second hand au devenit o afacere prospera ,iar romanii nu par sa aiba nimic impotriva lor . Magazinele de acest gen sunt o optiune economica de a te imbraca cu haine de calitate din materiale foarte buna, eventual apartinand si unor branduri celebre.

GD Star Rating
loading...
Provenienta Hainelor Second Hand, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns