Cateva moduri originale de a oferi un inel de logodna

V-ati hotarat ca este timpul sa va puneti pirostriile si dupa numeroase analize si evaluari ati reusit sa gasiti si un inel de logodna potrivit pe care l-ati achizitionat. Acum, insa trebuie sa il puneti pe degetul Ei si sa o cereti in casatorie, dar nu stiti cand si cum.

Daca sunteti tipul mai „matur”, puteti in cadrul unei plimbari sa-l oferiti intr-un moment de intimitate, cand de pilda sarbatoriti ceva sau va bucurati de cateva clipe de liniste.

inele de logodnaDaca sunteti tipul romantic puteti inchiria o sala de cinematograf sau de teatru (pentru aceasta ocazie puteti realiza bilete personalizate pe care ulterior sa le inramati si asfel sa imortalizati acest moment), unde puteti proiecta imagini cu voi doi, impreuna cu muzica ce reprezinta povestea voastra de dragoste, pentru ca la sfarsit sa-i formulati fatidica cerere si sa-i oferiti inelul de logodna.

Daca sunteti tipul mai traditional puteti cere mana iubitei cu o serenada. Ar fi totusi de preferat sa evaluati bine locul unde o faceti si intonatia inainte de a trece la actiune.

Daca sunteti tipul de barbat clasic, preparati o cina speciala si oferiti-i inelul de logodna pe farfurioara cu desertul sau in paharul cu sampanie. Daca nu va place riscul si doriti sa mergeti la sigur asezati inelul intr-un trandafir alb sau intr-un buchet enorm de trandafiri rosii.

Daca sunteti tipul de barbat jucaus si iubiti serbarile, in noaptea de Craciun, costumati ca Mos Craciun va furisati in casa si, in timp ce toti dorm, mergeti in camera ei si o treziti pentru a-i oferi pachetul cu darul special. Atentie, insa, daca este mai slaba de inima, ar fi bine sa sariti peste partea cu furisatul. Daca nu este Craciun, comandati unui cofetar un ou ad-hoc de ciocolata, in care puteti introduce cutiuta pretioasa ce va contine bijuteria.

Vezi si:  Fuste potrivite pentru vara aceasta

Daca sunteti tipul de intelectuali, o puteti duce la o expozitie de arta unde, cu acordul administratorului puteti crea o vitrina speciala cu inelul de logodna, cu o placuta explicativa, unde se mentioneaza „inelul cu care – numele vostru- cere in casatorie pe -numele ei”.

O ultima precizare: avand in vedere ca emotiile din acel moment poate juca feste urate, aveti grija sa puneti inelul de logodna pe degetul potrivit! Imediat ce ati cerut-o in casatorie trebuie sa constientizati ca acesta este primul pas pentru unirea in matrimoniu, materializat prin oferirea unui inel de logodna.

GD Star Rating
loading...
Cateva moduri originale de a oferi un inel de logodna, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns