Seriale ideale pentru un binge watching de vara

Esti mereu pe cale sa urmaresti serialul Stranger Things sau alte seriale populare pe Netflix insa nu prea iti iese? Poate in aceasta vara, dat fiind ca vei avea cateva zile de concediu vei reusi cu siguranta acest lucru. In august exista seriale Netflix pentru toate gusturile, seriale ideale pentru binge watching.

Dear White People, sezonul 2, 2 august.  Samantha White (Logan Browning) este o studenta si prezentatoarea unei emisiuni radio controversate in universul sau fictiv, hiper reputat, Winchester. Dear White People spune povestea lui Sam si a prietenilor sai, a lui Joelle in special, Troy si Reggie dar si a jurnalistului din campus, Lionel.

Wu Assassins, sezonul 1, 8 august.  Wu Assassins spune povestea lui Kain Jin, un tanar bucatar din Chinatown, San Francisco scufundat intr-un razboi ancestral pentru a evita ca o serie de puteri supranaturale sa nu cada in maini nepotrivite. Kai devine, impotriva vointei sale, ultimul Wu Assassin, folosindu-si competentele pentru a recupera puterile supranaturale a cinci criminali ale timpurilor moderne care ameninta ca le vor folosi cu scopul de a distruge lumea.

Cable Girls, sezonul 4, 9 august. Trupa de soc revine. Daca inca nu ai auzit de Cable Girls afla ca este vorba despre un serial dramatic, initial filmat in limba spaniola si numit Las Chicas del Cable. Cable Girls spune povestea unor tinere pe nume Lidia, Marga, Carlota si Angeles, patru tinere din Madrid la sfarsitul anilor ’20, inceputul anilor ’30. in sezonul 4 suntem in anul 1931 si Carlota se prezinta la alegeri cu scopul de a deveni primarul orasului Madrid. Insa nimic nu se petrece conform planului, fetele vor avea o multime de obstacole de trecut. Lovituri de teatru, dragoste, obstacole si o multime de probleme le asteapta pe cele 4 protagoniste.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns