Evoque.ro – o ofertă interesantă pentru saloanele noi de manichiuri moderne!

Gentle photo of beautiful female hands

Dacă sunteți la început de drum și dacă doriți să deschideți curând un salon modern pentru manichiuri și pedichiuri, aveți nevoie de un furnizor foarte serios de produse profesionale și semiprofesionale de foarte bună calitate, cu care să puteți lucra foarte ușor, mai ales manichiuri foarte complexe.

Este foarte important să vă puteți impresiona clientele într-un mod foarte plăcut și este și mai important ca acestea să poată obține exact manichiura pe care și-o doresc.

Cunoaștem cu toții exigențele clientelor în prezent. Cunoaștem faptul că, o manichiură complexă se realizează doar cu produse de o foarte bună calitate. Există, de asemenea, și cliente care au probleme ale unghiilor. Anumite produse trebuie să aibă roluri multiple, de preferat.

Evoqe.ro – un magazin foarte complex de produse pentru manichiuri moderne

Gama de produse comercializată de către magazinul online Evoqe.ro este foarte diversificată. Spre exemplu, într-un singur loc puteți găsi foarte multe tipuri de geluri construcție, foarte multe categorii de oje semipermanente, toate tipurile de soluții pregătitoare pentru manichiuri, accesorii și ustensile pentru saloanele de manichiură, aparatură modernă, decoruri unghii, tatuaje unghii, soluții pentru îndepărtarea  cuticulelor, soluții degresante, acetonă, dezinfectante profesionale, etc.

Un alt avantaj foarte important de care puteți profita, mai ales dacă sunteți la început de drum în acest tip de afacere, este faptul că, în această oferta interesantă sunt incluse produse fabricate de către producători renumiți din străinătate în domeniul Nail Art.

Se pot realiza chiar manichiuri cu produse de la același producător, pe care stiliștii cu experiență știu deja cum să le realizeze.

Vezi si:  Afla de ce sa intri in comunitatea www.mamasisotie.ro

Ojele semipermanente sunt foarte interesante, de asemenea. Sunt de toate tipurile: fosforescente, de tip Cat Eye, oje care își schimbă culoarea în funcție de temperatură, oje strălucitoare, oje minerale (cele mai noi produse!), etc.

Este o gamă foarte complex și completă pentru absolut toate gusturile. De asemenea, vă mai recomandăm să analizați și oferta de soluții pregătitoare pentru unghii precum și oferta de aparatură modernă.

Puteți profita de campaniile de reduceri organizate în mod frecvent de companie și puteți cumpăra lămpi foarte moderne de tip UV sau LED, freze unghii, sterilizatoare, pungi pentru sterilizare, etc.

Dacă nu ați lucrat până acum cu aceste tipuri de produse, puteți începe cu comenzi mai mici și le puteți testa pentru început. Apoi, dacă veți fi mulțumiți, puteți comanda și cantități mari de produse profesionale de aici.

De asemenea, oferta companiei este foarte potrivită inclusiv pentru persoanele private care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Nu ezitați să solicitați informații suplimentare și să testați produsele care conțin substanțe hrănitoare pentru unghii. Pot fi foarte bune pentru persoanele care suferă de unghii subțiri și casante, care se rup foarte ușor.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns