Everin.ro – produse profesionale pentru manichiuri complexe!

Everin.ro – produse profesionale pentru manichiuri complexe

Din ce în ce mai multe companii producătoare de produse profesionale, renumite în străinătate, aleg să își deschidă reprezentanțe și în România. Acest lucru înseamnă că avem și noi acces la cele mai bune produse pentru industria de înfrumusețare.

Saloanele de Nail Art și stiliștii profesioniști din acest domeniu, lucrează de foarte mulți ani cu materiale foarte performante și obțin rezultate din ce în ce mai frumoase.

Everin.ro – un distribuitor valoros de produse profesionale, pentru toate categoriile de centre de manichiuri moderne

Oferta Everin este o ofertă foarte adecvată pentru toate categoriile de companii din industria Nail Art: centre cu experiență, centre recent înființate sau persoane care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Gama de produse este extrem de generoasă. Practic, dintr-un singur loc, puteți cumpăra (inclusiv cantități mari!) geluri foarte moderne pentru construcție, geluri color, pudre acrilice, foarte multe tipuri de oje semipermanente, toate categoriile de soluții pregătitoare pentru manichiuri de actualitate, dezinfectante profesionale, soluții pentru cuticule, uleiuri pentru cuticule, foarte multe categorii de decoruri unghii și tatuaje foarte interesante.

Produsele sunt postate pe site-ul companiei Everin.ro și pot fi vizualizate cu ușurință. Este foarte important să descoperiți și gama de produse care protejează foarte bine unghiile cu probleme (subțiri, casante, deteriorate).

Toata gama de produse este folosită cu succes în momentul de față în foarte multe țări importante din lume. Rezultatele obținute au fost excelente din toate punctele de vedere.

Pentru început, puteți comanda produse în cantități reduse și le puteți testa, pentru a descoperi singuri calitățile lor cele mai importante. Nu trebuie să vă îngrijoreze deloc prețurile. Acestea sunt foarte avantajoase și, în mod periodic, se organizează și campanii importante de reduceri.

O gamă foarte bogata de oje semipermanente

Deoarece se realizează mult mai ușor și deoarece are o rezistență la fel de bună in timp, manichiurile cu oje semipermanente sunt și ele preferate de foarte multe persoane. Toate persoanele care preferă acest tip de manichiura cunosc și faptul că oja se poate îndepărta mult mai ușor și nu va fi nevoie să faceți o programare la un salon de manichiuri pentru a realiza o rectificare sau pentru a schimba oja, daca situația o impune.

Dacă faceți parte dintre persoanele care preferă să își îngrijească unghiile astfel, oferta de oje semipermanente a acestui modern nailshop Everin.ro, vă poate avantaja în momentul de fața. Ojele semipermanente marca Everin sunt oje profesionale foarte rezistente și foarte frumoase. Prețurile lor nu sunt deloc mari, periodic sunt postate produsele cele mai actuale de pe piața de profil din România. Tot aici veți găsi și soluțiile pregătitoare care sunt fabricate de același producător, utile pentru persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă. Comenzile se pot face online, se poate plăti cu cardul sau și ramburs, la livrarea coletului.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns