Blugi- care sunt cele mai in voga tendinte ale noului sezon?

Toamna s-a instalat de ceva vreme iar iarna isi va reintra in curand incet dar sigur, in drepturi. Iata deci ocazia ideala de a a dopta o nou pereche de blugi foarte trendy si foarte « in » si sa incepi sezonul in versiune denim. Care sunt cele mai in voga tendinte ale noului sezon?

Blugii sunt piesele vestimentare care ne salveaza atunci cand suntem lipsite de inspiratie sau cand stam cu orele in fata dressingului nestiind ce sa luam pe noi. Dar sunt si piesele noastre vestimentare fetis, care sunt cele mai confortabile, dar foarte sic in acelasi timp.

Care sunt deci modelele pe care trebuie sa mizezi neaparat in noul sezon?

Incontestabil, blugii mom sunt cele mai trendy modele de blugi ale sezonului toamna – iarna 2017-2018. Aceste modele de blugi cu talia medie sau cu talia foarte inalta putin mai evazati in partea de jos, care pun cel mai bine in valoare picioarele, sunt un veritabil must have pentru noul sezon.

Dar daca silueta ta este putin mai rotunjoara, in acest caz ar trebui sa alegi sa mizezi pe blugii tip boyfriend. Sunt la fel de trendy ca si blugii mom fit. Sunt cu talia inalta, au o croiala dreapta, sunt ampli la nivelul soldurilor, largi pe lungime si stramti doar in partea de jos.

Se potrivesc deci de minune oricarei siluete si se poarta foarte usor si mai loose, gratie ADN-ului lor mai vintage.

Dar intri deja in panica deoarece nu iti plac nici blugii boyfriend, nici blugii mom? In acest caz, trebuie sa stii ca inca un model trendy de blugi si-a facut aparitia. Este vorba despre blugii girlfriend. Despre ce este vorba? Despre o versiune mai feminina a blugilor boyfriend, deci putin mai slim pentru a-ti pune cel mai bine curbele in valoare.

Adeptele blugilor mai slim sau mai skinny se pot linisti si ele. Aceste modele inca sunt foarte trendy.

Care sunt cele mai frumoase detalii care iti vor pune blugii in valoare? Look-ul destroy este indemodabil dar si modelele mai feminine cu broderii florale cu perle si cele mai rock precum cele cu grafitti, tinte sau broderii fanteziste.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns