Maro casmir, culoarea anului 2018!

Anul 2017 nu s-a incheiat inca, dar se stie deja care va fi culoarea anului 2018, an ce isi va face in curand aparitia. Este vorba despre maro casmir, o culoare linistitoare si contemporana, calduroasa ca si lemnul, confortabila ca si pielea si dulce ca si casmirul.

Nuanta de maro casmir este deci cea care te va relaxa si te va incalzi. In plus, va veni cu mai multa vitalitate pentru tine si casa ta. De ce ar trebui sa mizezi si tu pe aceasta nuanta minunata?

Maroul casmir, cea mai buna alegere pentru un interior primitor. Daca iti doresti ca interiorul casei tale sa devina un spatiu intim si primitor, atunci maroul casmir este cea mai buna alegere. Alaturi de marmura, de matase sau alama, va deveni cel mai luminos.

Maroul casmir, pentru cea mai cosy casa. Un veritabil loc de refugiu sau sanctuar, caminul tau este indispensabil pentru echilibrul tau interior. Deci trebuie sa respire reconfort. Pentru asta ar trebui sa folosesti nuanta de maro casmir alaturi de cele de roz si de ocru pentru cea mai cosy dar si cea mai luxoasa casa.

Maroul casmir pentru o casa care invita la creativitate. Casa ta trebuie sa degajeze o atmosfera pozitiva si o energie propice creativitatii sau stimularii intelectuale. Culorile vibrante si formele rotunde sunt astfel mai mult decat binevenite. Maroul casmir va arata in acest sens cel mai bine alaturi de galben, dar si de verde pentru a crea cea mai frumoasa atmosfera vegetala si optimista in acelasi timp.

In plus, aspectul natural al acestei nuante este cea mai buna alegere pentru interiorul casei tale. Arata cel mai bine si alaturi de nuante de albastru care dau inspre gri sau de albastru verzui, puse cel mai bine in valoare de nuante de negru.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns