Ce covor alegem pentru un dormitor?

Atunci cand alegi un covor pentru un dormitor, stilul si tema camerei sunt foarte importante. Vrei  ca acesta sa se potriveasca cu decorul camerei si cu patul. Vrei ca acesta sa faca camera mai intima si mai confortabila. Alegerea unei culori inchise sau a unui covor in tonuri calde va accentua acest efect. De asemenea, poti alege covoare realizate din fibre naturale durabile pentru a crea un efect organic. Iata cateva sfaturi pentru a alege un covor in dormitor.

Ce covor alegem pentru un dormitor?

Daca vrei sa pui un covor in dormitor trebuie sa tii cont de dimensiunea si forma patului. Daca patul tau este rezemat de un perete, aseaza salteaua sub marginea patului. Acest lucru il va ajuta sa ramana la locul lui. Daca patul tau nu este rezemat de un perete, aseaza covorul de-a lungul partii inferioare si exterioare a patului.

Dimensiunea covorului ar trebui sa fie proportionala cu dimensiunea patului si a oricarui alt mobilier. Daca patul este prea greu, poate fi necesar sa apelezi la ajutorul unei alte persoane. Plasarea unui covor sub pat este usoara si va adauga stil si functionalitate dormitorului tau.

De ce sa alegi un covor in dormitor?

Covoarele din dormitor au multe beneficii, inclusiv mentinerea unui dormitor mai cald iarna si crearea unui mediu de somn confortabil si linistit. De asemenea, absoarbe zgomotul si te va ajuta sa ai un somn mai bun. De asemenea, covorul este accesibil si va dura mult timp daca este ingrijit corespunzator.

Covorul este cea mai confortabila pardoseala pentru dormitoare. Iti va incalzi picioarele in timpul lunilor reci si este mult mai moale. De asemenea, ajuta la reducerea zgomotului, iar multi proprietari de locuinte opteaza pentru mocheta in detrimentul lemnului de esenta tare sau laminat. Atunci cand alegi un covor pentru dormitor, nu uita sa alegi unul care sa fie confortabil, care sa nu iti distraga atentia.

Vezi si:  Informatii utile despre sculele dintr-un atelier de lemn. Ce face fiecare?

 

Sursa: https://www.olympiccafe.fr/quel-tapis-pour-votre-chambre-a-coucher/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns