Xiaomi isi prezinta noul Mini PC, un computer mic si ieftin

Xiaomi a dezvaluit noul sau mini PC. Este o reimprospatare a versiunii din 2022, cu un procesor ceva mai puternic. Reprezinta o solutie interesanta pentru cei care doresc sa faca munca de birou la un pret acceptabil.

In 2022, Xiaomi a abordat piata mini-PC-urilor cu un produs interesant: un computer care incape in mana, cu conectivitate completa si un pret accesibil. Se intoarce din nou in 2023 cu actualizarea sa.

Mini-PC-ul Xiaomi ramane similar cu predecesorul sau, luand forma unei carcase negre care incape intr-o mana. Are o greutate de 0,4 litri si 445 de grame. Dar ceea ce se afla in interior este ceea ce ne intereseaza astazi.

Mini-PC-ul de la Xiaomi este solutia ideala pentru birou

Aceasta versiune 2023 este echipata cu un procesor Intel Core i5-1340P in loc de Intel Core i5-1240P al modelului 2022, un CPU ceva mai puternic. In interiorul carcasei gasim, de asemenea, 16 GB de memorie RAM DDR4 si un SSD PCIe 4.0 NVMe de 512 GB. Nu vom rula Baldur’s Gate 3 in ultra pe el, dar va fi suficient pentru utilizarea la birou sau pentru navigarea pe internet.

Conectivitatea este cea care face ca PC-ul Xiaomi sa fie atat de interesant, cu doua porturi Thunderbolt 4, trei porturi USB 3.2 Type-A, un port USB 2.0 Type-A, un port HDMI 2.1, un port Ethernet si un port jack de 3,5 mm. Pe scurt, suficient pentru a-ti conecta toate echipamentele fara sa iti faci griji cu privire la achizitionarea unui adaptor suplimentar. Mini-PC-ul Xiaomi versiunea 2023 este deja disponibil la vanzare pe site-ul MinixPC. Acesta are un pret de 661 de dolari, adica 625 de euro. Un pret atractiv pentru un produs deosebit de atractiv.

Vezi si:  De ce sa alegi cel mai bun VPN?

Acest tip de produs este la moda intr-o perioada in care teleworkingul este rege, iar consumatorii cauta solutii ieftine si practice. Cu toate acestea, in urma cu cateva luni, Intel, liderul pietei, a anuntat sfarsitul activitatii sale NUC, fara a renunta insa la sprijinul acordat altor producatori. De fapt, producatori precum Xiaomi au acum o sansa reala de a cuceri masele si de a se confrunta cu jucatorii consacrati din acest segment, precum Zotac.

Sursa:  https://www.phonandroid.com/xiaomi-presente-son-nouveau-mini-pc-un-ordinateur-petit-et-pas-cher.html

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns