Top cartuse pentru imprimante cu laser

Imprimarea cu ajutorul imprimantelor cu laser ofera o calitate extraordinara, dar este si ceva mai costisitoare. Cartusele pentru acest tip de imprimante sunt de obicei foarte scumpe, puteti, totusi, economisi ceva bani informandu-va care sunt cele mai ieftine si cumparandu-le de pe internet. Atata vreme cat stiti numele si seria modelului imprimantei pe care o detineti, puteti foarte simplu gasi cartuse in magazinele online. Multe dintre aceste siteuri permit sortarea dupa marca imprimantei, astfel incat puteti compara preturile cartuselor. Un aspect la care trebuie sa fiti atenti atunci cand cumparati este tipul de cartus de imprimanta, deoarece unele sunt destinate imprimarii pe hartie fotografica, iar altele imprimarii pe hartie obisnuita. De aceea trebuie sa va asigurati ca utilizati cartusul potrivit hartiei pe care o aveti ca sa nu se consume tusul in mod necorespunzator.

Daca nu aveti timp sa mergeti la un magazin sau la un centru de incarcari cartuse, mai jos gasiti o lista cartuselor de imprimanta votate de catre utilizatori ca fiind cele mai bune:

5. Samsung MLT-D111S – unul dintre putinele cartuse pentru printarea cu laser care este silentios la imprimare. Poate imprima pana la 1500 de pagini, este ideal pentru documente monocrome si este destul de economic.

4. HP Q2612A– se potriveste cu o mare varietate a imprimantelor HP si are cateva caracteristici care nu sunt intalnite la alte cartuse. Multe din imprimantele care folosesc acest cartus se gasesc in magazinele specifice

3. Lexmark T640 – poate imprima peste 25.000 de pagini, deci este un cartus destinat persoanelor care imprima de obicei foarte mult. Este produsa cu materiale reciclate si conform standardelor OEM.

2. Brother TN2220 – un cartus cu un pret foarte accesibil si performante impresionante raportate la cat valoreaza: peste 2600 pagini imprimabile. Optiunea ideala pentru persoanele care nu printeaza mult si nu vor nici sa investeasca multi bani.

1. HP Q7553A/X – cel mai bun cartus negru pentru imprimantele laser. Usor de instalat, are rezista mai multor cicluri de incarcari cu toner, si la o acoperire de 5% poate printa pana la 7000 de pagini. Pentru cei ce doresc un cartus care se instaleaza usor si functioneaza instant, dar are si o calitate superioara a imprimarii, acesta este cartusul ideal.

GD Star Rating
loading...
Top cartuse pentru imprimante cu laser, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns