Acest ecran de gaming pentru PC arata exceptional: 4K si miniLED

RedMagic, brandul chinezesc al Nubia, prezinta primul sau monitor de gaming 4K si mini-LED. Promisiunile sunt puternice.

Dupa ani de stagnare, piata ecranelor pentru PC trece printr-o transformare majora. Asistam la monitoare din ce in ce mai bune pentru jocurile video, la panouri din ce in ce mai luminoase pentru filmele HDR si chiar la transformari tehnologice odata cu sosirea Oled si miniLED.

Marca Redmagic, cunoscuta pentru smartphone-urile sale de gaming, a decis sa isi extinda catalogul la ecrane pentru PC si a prezentat deja un monitor de ultima generatie.

5088 zone de lumina

Monitorul de la Redmagic are o diagonala de 27 de inci si o definitie 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli. Panoul mini-LED dispune de 5088 de zone luminoase si promite o luminozitate maxima de 2200 cd/m². Cu alte cuvinte, HDR ar trebui sa fie o adevarata atractie pentru ochi.

In ceea ce priveste jocurile video, vorbim de o rata de reimprospatare de 160 Hz, perfect suficienta pentru a ne bucura de jocurile 4K, fie ca sunt competitive sau nu. Conectivitatea este, de asemenea, completa, cu porturi USB-C, HDMI si DisplayPort.

Acesta urmeaza sa fie lansat in China in urmatoarele saptamani, la un pret care urmeaza sa fie anuntat. Sa speram ca un astfel de ecran va ajunge in curand in Europa la un pret bun.

Nubia vrea sa impresioneze pasionatii de gaming

Nubia vrea ca jucatorii sa il iubeasca

Bazat pe un panou mini LED 4K de 27 de inci, acesta dispune de un ambitios sistem de proiectie mmWave pentru Ultra HD fara pierderi, fara fir si cu latenta redusa (3840 x 2160 pixeli), relateaza GSMArena. De asemenea, se lauda cu o rata de reimprospatare de pana la 160 Hz si unghiuri de vizualizare de 178 de grade.

Vezi si:  Cum sa economisesti bani cu cartusele de imprimanta

Monitorul de gaming Nubia Red Magic se mandreste, de asemenea, cu suport HDR si cu o luminanta maxima estimata de 1000 cd/m2. De asemenea, acesta suporta standardul AMD FreeSync Premium Pro. Nu stim inca pretul acestui nou monitor, dar stim ca va fi disponibil in trei versiuni (4K cu streaming wireless, 4K cu fir si 2K).

Tastatura Nubia este un design mecanic mult mai traditional. Cu toate acestea, dispune de o banda LED deasupra tastelor si de comutatoare speed silver concepute in colaborare cu TTC.

Sursa: https://www.frandroid.com/marques/nubia/1866130_cet-ecran-gaming-de-pc-semble-exceptionnel-4k-et-miniled

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns