Skype prezinta o noua functie, cea de inregistrare de apeluri

O noua functie, cea de inregistrare de apeluri, a fost recent prezentata de Skype. Aceasta este disponibila pe majoritatea platformelor si va ajunge la windows in cateva saptamani.

Vrei sa pastrezi o amintire de la un apel primit de la cei mai dragi prieteni sau sa inregistrezi o conferinta mai importanta cu ai tai colegi? Nimic mai usor. Microsoft a anuntat recent posibilitatea de a inregostra in curand toate apelurile de pe Skype.

Functionarea sa este una extrem de simpla- este de ajuns daca dai click pe simbolul « + » aflat in partea de jos a ecranului si daca selectezi mai apoi Star recording, adica inceperea inregistrarii. De indata ce aceasta functionalitate este activata, va aparea un fel de banner care va informa toti participantii la apel ca acest apel este inregistrat.

Un lucru foarte important, dar care a devenit realitate dupa numai putin de 15 ani de functionare a serviciului. Lansand deci cea mai recenta versiune a programului Skype, Microsoft ve permite de acum inainte utilizatorilor sai intregistrarea apelurilor, un lucru mult asteptat de foarte multa vreme.

Astfel ca noua versiune 8.0 propune apeluri video gratuite HD, dar si sa reactionezi la ele, adica sa iti exprimi emotiile cu ajutorul unui emoji. Este posibil si sa partajezi video-uri care ajung pana la 300 MB prin intermediul unui simplu drag and drop in timpul unei conversatii.

Vei avea la dispozitie si o Galerie multimedia, o noua optiune, pentru a gasi usor documentele din conversatie. Iar connversatiile utilizatoriloe vor fi stocate in Cloud pentru a putea fi accesate cat mai usor.

Si se pare ca vechea versiune a Skype-ului classic nu va mai functiona decat foarte putin. Va fi inlocuita de o versiune mai simpla, mai practica si mai minimalista.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns