Cum poti folosi in mod eficient un #hashtag?

Ce este un hashtag? La originile sale, micul semn # nu insemna mare lucru. Pentru unii era doar o tastatura ciudata pe care trebuia sa apesi cand trebuia sa contactezi pe cineva. Dar odata cu retelele sociale din ce in ce mai populare, hashtagul a devenit un simbol extrem de popular. La ce foloseste mai exact si cum il poti folosi pentru a-ti ameliora prezenta pe Web? Vei afla imediat.

Hashtagul reprezinta un cuvant cheie sau o suita de cuvinte cheie precedate de semnul diez – #. Toata lumea vorbeste despre el, toata lumea il foloseste.

Pe retelele sociale, permite utilizatorilor sa vada si sa acceseze un continut legat de acel cuvant cheie. Nu trebuie sa fii prieten sau un follower al acelei persoane care au folosit un hashtag pentru asta. Este de ajuns daca dai click pe un hashtag prezent intr-o publicatie de pe retelele sociale pentru a accesa altele cu acelasi hashtag.

Hashtagul este deci cel care iti va permite sa iti categorizezi continturile si internautilor sa iti gaseasca mai repede publicatiile. Pentru ca o publicatie cu hashtag va fi cu siguranta mai vizibila.

Cum poti folosi eficient un hashtag?

  • foloseste-l in raport cu marca ta, cu publicul tinta, cu sectorul tau de activitate si continutul pe care iti doresti sa il publici.
  • arunca un ochi si la concurenti pentru a vedea ce functioneaza.
  • foloseste-te de functia Search de la Instagram sau Twitter pentru noi idei care #functioneazaasacumtrebuie.

Ce nu trebuie sa faci?

  • nu abuza de un hashtag.
  • nu pune prea multe cuvinte intr-un hashtag. In plus, pe Twitter, numarul de caractere este limitat. Cel mai bine ar fi sa mizezi deci pe o vesiune prescurtata.

Nu uita ca este un cuvant cheie care ar trebui sa fie pertinent. Deci este prioritatea ta.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns