Windows 7 moare intr-o luna: Cum sa treceti de la Windows 7 la Windows 10

| Calculatoare - Internet | decembrie 9, 2019

Aveti mai multe optiuni, inclusiv o lacuna care poate fi in continuare gratuita.

Daca sunteti utilizator Windows 7, termenul limita se apropie: Windows 7 iese in mod oficial la asistenta la 14 ianuarie 2020, deci se apropie foarte mult de timpul necesar pentru a face upgrade la Windows 10.

„End of support” inseamna ca software-ul vostru Windows 7 sau Office 2010 nu va mai primi actualizari, inclusiv actualizari de securitate, conform Microsoft.

Daca sunteti consumator, nu exista cu adevarat alta optiune decat sa faceti upgrade la Windows 10. Daca computerul vostru face parte dintr-o licenta pentru volumul Windows 10 Professional sau Enterprise, alaturat unui domeniu, este posibil ca compania voastra sa fie dispusa sa plateasca Microsoft un dispozitiv pe dispozitiv taxa pentru a mentine suportul pentru 2020. Dar aceasta este o optiune numai pentru computerele de afaceri, nu si utilizatorilor de zi cu zi.

Optiunea 1: Riscati intregul computer
Nu am recomanda prima optiune: ignorarea completa a termenului. In esenta, cel putin in ceea ce priveste Microsoft, computerul vostru va inceta sa existe. Software-ul antivirus tert, aplicatiile, utilitatile, jocurile si alte programe software vor functiona in continuare. Insa Microsoft nu va actualiza niciun software din browserul sau si, daca se descopera o vulnerabilitate pentru Windows 7, nu va fi plasat. Nu va exista asistenta tehnica pentru Windows 7. Sunteti pe cont propriu.

Optiunea a doua: cumparati o noua licenta Windows 10
In al doilea rand, puteti actualiza computerul existent cu o noua licenta Windows 10. La un moment dat, actualizarea la Windows 10 a fost la fel de simpla ca sa faceti clic pe un buton si sa va inscrieti la upgrade-ul gratuit. Din pacate, acea fereastra s-a inchis – poate.

Optiunea 3: faceti upgrade la Windows 10 gratuit
Poate exista o a treia optiune. Microsoft le-a oferit utilizatorilor Windows 7 si Windows 8.1 un an intreg dupa lansarea Windows 10 (pana la 31 iulie 2016) pentru a face upgrade la Windows 10 gratuit, iar apoi pana la sfarsitul lui 2017 sa utilizeze o lacuna asistativa pentru a avea acces. Cu toate acestea, aparent Microsoft nu a oprit niciodata serverele de upgrade Windows 10, potrivit reporterului Ed Bott. Aaadar, s-ar putea sa sfarsiti prin a castiga: Ati putea sa faceti upgrade de la Windows 7 la Windows 10 gratuit!

GD Star Rating
loading...

116 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive