ASUS anunta TUF Dash F15, noua arma pentru gameri

TUF Dash F15, in spatele acestui cod se ascunde noua fiara de curse oferita de Asus din universul laptopurilor dedicate gaming-ului. Un laptop nou ultra fin si usor.

La fel ca si majoritatea din constructorii din universul high-tech, Asus profita de CES 2021 pentru a-si prezenta gama de noutati. Astfel, in cazul in care ai urmarit noutatile din ultimele zile, ai observat ca Asus vine cu o multime de noutati, printre care numeroase routere wireless.
TUF Dash F15, un laptop dedicat gamerilor

De aceasta data, Asus revine in forta in domeniul laptopurilor. Si nu in orice segment, in segmentul laptopurilor dedicate jocurilor video. Si, acest nou laptop gaming detine o multime de atuuri pentru a va seduce. Este alcatuit dintr-un ecran IPS Full HD de 15,6 inchi, 240 Hz, 3ms, 100X sRGB, Adaptive Sync. Cu toate acestea, nu masoara decat 19,9 mm si cantareste 2 kilograme.

In inima acestui laptop de gaming oferit de Asus gasim procesorul Intel® Core™ i7-11375H, din generatia 11 de procesoare, in masura sa atinga 5 GHz. In ceea ce priveste placa video, noul TUF Dash F15 este echipat cu GeForce RTX 3070. Laptopul poate gazdui pana la 16 GB memorie DDR 4 3200 Mhz. Este in egala masura posbil sa fie echipat pana la 32 GB.

Odata cu sosirea acestei generatii noi de CPU Intel, laptopul de la Asus mosteneste ce este mai bun si mai performat in materie de conectivitate, cu norma Wi-Fi 6E. Este dotat cu Bluetooth 5.1. In privinta conectivitatii, de semnalat este si prezenta unui port Thunderbolt 4,3 porturi USB 3.2 Type-A, un port HDMI, un port Ethernet Gigabit si o iesire jack audio de 3,5mm.

In ceea ce priveste autonomia, Asus anunta o durata de 16 ore la o incarcare completa. Incarcarea se face prin intermediul unui port USB-C.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns