Care sunt cele mai bune laptopuri pentru studenti in 2024

Alegerea unui laptop pentru facultate poate fi mai dificila decat alegerea specializarii. Vrei sa obtii ceva care sa dureze pe durata studiilor, dar majoritatea studentilor (sau a parintilor lor) nu au un buget foarte mare pentru modele premium. In cele ce urmeaza iti aducem in prim plan trei optiuni solide, fiecare cu cazuri de utilizare specializate.

Durabilitatea, portabilitatea si, desigur, performanta, sunt principalele criterii atunci cand vine vorba de alegerea unui laptop pentru facultate.

Apple MacBook Air M3 -Cel mai bun laptop pentru facultate

Alegerea noastra pentru cel mai bun laptop pentru facultate este evidenta: Apple MacBook Air M3 aduce un factor de forma portabil si elegant pentru a se potrivi cu performantele impresionante care sunt suficient de profesioniste pentru orice student. Disponibil cu ecran de 13 si 15 inchi, Air este pe cat de subtire, pe atat de usor si poate fi strecurat in orice rucsac sau geanta fara sa va impovareze. MacBook Air M3 este, de asemenea, eligibil pentru o reducere educationala Apple, perfecta pentru studentii care doresc sa economiseasca niste bani pe un aparat nou.

HP Dragonfly Pro Chromebook – Cel mai bun Chromebook pentru facultate

In loc sa optezi pentru un Mac sau un model cu Windows, Chromebook-urile, alimentate de ChromeOS sunt o a treia optiune solida, iar cel mai bun pentru studenti este HP Dragonfly Pro Chromebook.

Deja numit ca alegerea noastra pentru cel mai bun Chromebook pentru studenti, acest laptop echipat cu Intel este plin de hardware de calitate, cum ar fi un procesor Intel Core i5 de generatia a 12-a, un ecran super-luminos (cel mai luminos pe care l-am vazut pe un Chromebook pana acum) si un factor de forma elegant care are putin peste trei lire sterline, facandu-l potrivit pentru studentul mobil de colegiu.

Dragonfly Pro iese, de asemenea, din multime cu o atingere stralucitoare: Luminile RBG ilumineaza tastatura cu taste colorate, stralucitoare, intr-o varietate de scheme de culori (care pot fi dezactivate atunci cand sunteti in clasa). Si trackpad-ul haptic, apropo, este la egalitate cu cel al unui MacBook, ceea ce face ca acesta sa fie usor de utilizat fara un mouse.

Acer Aspire Go 15 – Cel mai bun laptop pentru facultate sub 500 de dolari

Numim Acer Aspire Go 15 cel mai bun laptop pentru facultate sub 500 de dolari, dar de fapt este mult sub acest pret. Pentru doar 300 de dolari, acesta este un laptop capabil, ideal pentru studentii cu un buget redus. Nu toata lumea are nevoie de un laptop puternic dotat cu hardware high-end, mai ales daca ai un desktop ca si computer principal. Iar pentru un laptop portabil care este construit pentru a acoperi elementele de baza, nu se poate mai accesibil decat acesta.

Acer Aspire Go 15 are jumatate din cantitatea de memorie RAM si jumatate din cantitatea de memorie ca si celalalt Chromebook de pe aceasta lista, HP Dragonfly Pro, dar costa o treime din pret, ceea ce il face un dispozitiv excelent pentru bani sau un laptop secundar pentru utilizare in deplasare.

Putem vedea acest laptop fiind ideal pentru studentii la afaceri, deoarece ecranul de 15 inch ofera suficient spatiu pentru a lucra cu foi de calcul si software de productivitate, in cazul in care tastatura completa are un pad numeric pe partea dreapta. Adauga o camera web, o selectie buna de porturi si un slot de blocare Kensington si ai un laptop care are toate bazele acoperite.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns