Tipurile de laptop disponibile pe piata azi

Inca de la inventia laptopurilor, pana acum, producatorii au investit foarte mult in performanta si mobilitate. Au incadrat ulterior aceste dipozitive in cateva clase mai mari, pentru a le diferentia fata de clasele de clienti interesati. Azi, preturile au devenit mult mai accesibile, pentru aproape oricare din acest segment.

De exemplu, sunt prezente pe piata IT modele de IT destinate utilizarii scolare sau pentru birou – ele suporta navigarea pe internet si utilizarea programelor de tip Office. Apoi, cele destinate gamerilor, cu performante tehnice ridicate, cu placi video dedicate. Gama business este o alta categorie, ce pune accent pe stil, eleganta, design si fiabilitate. Mai recent, au aparut si variantele speciale pentru cei care calatoresc mult – acestora le-au fost implementate acumulatori mai puternici, dimensiuni mai reduse si multiple optiuni de conectare.

Fiecare dintre aceste clase are atuurile sale, incadrandu-se intr-un anumit prag de pret. Garantia, suportul tehnic, accesoriile si aplicatiile software necesare sunt alte cateva puncte ce trebuie luate in calcul atunci cand ne pregatim pentru o astfel de achizitie.

Aici se pot vedea mai multe informatii despre atuurile laptopurilor proiectate pentru mobilitate.

GD Star Rating
loading...
Tipurile de laptop disponibile pe piata azi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns