Atuurile unui laptop proiectat pentru mobilitate

De ce este un laptop sau un ultrabook atat de apreciat si de recomandat pentru cei care sunt mereu in miscare? Care sunt punctele lor forte si care sunt lucrurile pe care trebuie sa le accentuam daca aici se incadreaza si stilul nostru de viata sau natura job-ului sau afacerii noastre? In oferta de laptop toshiba, prin One-IT puteti gasi o serie de produse care sa se potriveasca acestei clase de clienti.

Laptopurile de azi sunt suficient de usoare incat sa poata fi transportate dintr-o incapere in alta, fara dificultate, avand in acelasi timp puterea si viteza unor moderne calculatoare de birou. Construite pentru a se putea folosi in variate locuri, aceste dispozitive electronice au destule trasaturi care sa te pastreze conectat, indiferent de conditii. Verificarea adresei de email, descarcarea unor fotografii, chiar urmarirea unor inregistrari, fie din bucatarie, de pe o banca, pe canapea sau la o terasa nu ma sunt lucruri asa de greu de crezut. Dar daca faci lucrurile acestea in mod constant, fiind aproape continuu conectat la internet, s-ar putea sa ai nevoie de mai mult decat de un laptop standard. Ne referim atat la dimensiuni, la greutatea totala. Exista 5 mari subpuncte care pot sa rezume ideea „de ce sa alegi un altfel de laptop sau un ultrabook pentru cei care calatoresc mult”.

1. Putere – chiar daca aceste carcase sunt subtiri, usoare, se poate opta pentru variante de la Toshiba care sa utilizeze ultimele variante de procesoare Intel, de la i5 sau i3.

2. Autonomia extinsa a bateriei – nu e deloc neobisnuit ca un astfel de acumulator sa tina pana la 8 ore.

Vezi si:  Brave lanseaza un motor de cautare etic pentru a face concurenta lui Google

3. Subtire si usor – poate primul avantaj, ca si relevanta, arata modul in care aceste produse pot sa se incadreze sub 20 mm ca si grosime si sub 2 kilograme.

4. Ramai conectat! E unul din motto-urile care isi dovedesc cu adevarat insemnatatea. Prin porturile USB, mufele HD, camerele web integrate, functia wireless se realizeaza exact acest lucru.

5. Gandit pentru calatorii – unele dintre inovatiile Toshiba includ posibilitatea de a incarca telefoanele mobile sau alte device-uri de genul, prin porturile usb, chiar cand laptopul sau ultrabookul este inchis; mai mult de atat, tastaturile au ajuns sa fie rezistente la varsarea lichidelor, sa fie iluminate suplimentar.

Asadar, producatorii din zona IT au incercat de-a lungul anilor sa gaseasca solutii optime pentru a raspune provocarilor rezultate in aceasta clasa de utilizatori de laptop. Toshiba este astfel unul dintre cei care au investit constant in a face folosirea calculatoarelor ceva mult mai eficient. Descopera aici modele din gama de laptop toshiba si te vei convinge sigur de calitatea si designul lor remarcabil.

GD Star Rating
loading...
Atuurile unui laptop proiectat pentru mobilitate, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns