Cercei cu Swarovski stil ciorchine

Asa cum spuneam intr-un alt articol, cerceii stil ciorchine cu cristale Swarovski sunt foarte potriviti din punctul de vedere al incadrarii fetei si al lungimii, care ocupa perfect spatiul ramas liber atunci cand va ridicati parul, adica gatul.

Un avantaj in plus al acestora este faptul ca pot veni in diferite culori, care sa le asortati cu celelalte accesorii sau cu tinuta. Iar pentru un aspect foarte elegant este recomandat sa alegeti cercei din metale pretioase si cu accesorii confectionate din materiale veritabile, asa cum sunt cristalele Swarovski.

Aceste cristale sunt recunoscute de toate persoanele din intreaga lume, fiind cristale cu care se accesorizeaza acum nu doar bijuteriile, ci si imbracamintea, posetele, chiar si accesoriile pentru telefoane si orice alceva. Acesteau dau un plus de valoare oricarui obiect si il face mai atractiv. Atunci cand sunt folosite cu gust rezulta bijuterii superbe, ca si acesti cercei ciorchine de mai jos.

Cerceii pe care ii aveti in aceasta imagine sunt de o eleganta rara. Cristalele sunt perfect pozitionate astfel incat sa exprime jovialitate si nu au o pozite perfecta pentru a emana strictete. Au un aer dezinvolt, dar prin culoare au o tinuta foarte chic. La baza au suport de argint, ceea ce ii impiedica pe cei alergici la metalele obisnuite sa aiba reactii adverse. Ii gasiti in magazinul Crystal Glamour.

GD Star Rating
loading...
Cercei cu Swarovski stil ciorchine, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns