Ce aleg? iPhone 11 sau 11 Pro?

Pentru Apple, cel mai adesea, toamna este sinonima cu noi modele de telefoane smartphone. Si vor aparea in curand pe piata noile modele de telefoane iPhone11, 11 Pro si 11 Pro Max.  Caracteristici, preturi, noutati, iata tot ce trebuie sa stii daca vrei sa iti achizitionezi noul model de iPhone.

iPhone 11. Este vorba despre un telefon la un pret mai accesibil, putin cam ca si echivalentul telefonului XR, pe vremuri. Este singurul dotat cu un ecran LCD, marca alegand sa nu mai produca pe viitor decat telefoane OLED. Ecranul sau are 6,1 inchi, 4Gb Ram si un procesor A13 Bionic. De asemenea, are o camera de 12 megapixeli cu doua obictive.

Telefonul va fi disponibil in sase culori cu nuante foarte frumoase pastelate, de galben, verde si violet.

iPhone 11 Pro. Este dotat cu un ecran OLED Super Retina XDR cu o marime de 5,8 inchi. Are si un aparat foto triplu, fiecare camera permitand realizarea unor fotografii de 12 megapixeli. Este vorba deci despre cele mai bune poze obtinute cu un telefon iPhone.

Bateria sa va dura de asemenea cu 4 ore mai mult decat la telefonul iPhone XS. Are de asemenea un procesor A13 Bionic. Va avea mai multe culori, printre care si clasicele negru, gri sau alb. Dar si nuante de rose gold si o nuanta noua de verde.

iPhone 11 Pro Max. Este cel mai scump din cele 3 telefoane smartphone. Este si cel mai mare, fiind dotat cu un ecran de 6,5 inchi. Are trei obiective, un procesor A13 Bionic si noi nuante de verde. Putem nota prezenta unei Face ID mai rapide si o capacitate de stocare la algere, de 64 de GB, de 256 GB si 512 GB. Are o autonomie mai buna si are un pret care porneste de la 1259 de euro.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns