Marirea sanilor- cea mai apreciata interventie estetica

thumbnail (2)

Cu timpul, varsta isi pune amprenta asupra corpului nostru si incepem sa devenim nemultumite si nesigure pe propria persoana. Cu cativa ani in urma eram atragatoare, iar astazi simtim cum increderea noastra in sine scade.

Cum sa iti recapeti increderea in sine?

Datorita evolutiei tehnologiei si a medicinei, in ziua de astazi sunt disponibile destule proceduri prin care sa iti recapeti aspectul atragator pe care il aveai in tinerete. Marirea sanilor a devenit una dintre cele mai comune si populare interventii.

Motivele estetice sunt cele mai populare pentru interventia de marire a sanilor. Aceasta procedura se realizeaza mult mai usor in ziua de astazi si la preturi mult mai reduse. Cu toate ca in trecut, aceasta interventie era efectuata de femei ce aveau un piept mic, astazi se realizeaza de orice femeie doreste sa fie mai atragatoare.

Ce tipuri de implant mamar sunt pentru o operatie estetica?

Sunt disponibile doua tipuri de implanturi de baza, pe baza de gel siliconic si de solutie salina.

Implanturile mamare umplute cu silicon sunt alcatuite dintr-un invelis din silicon si umplute cu un gel siliconic. Implantul din solutie salina este alcatuit dintr-un invelis din silicon, iar interiorul este umplut cu solutie salina. Diferenta dintre cele doua, in afara de textura, consta in modul de umplere.

Introducerea solutiei saline se poate face in timpul operatiei, pe cand, implantul din silicon se realizeaza la comanda, cu o marime prestabilita.

Cum aleg forma potrivita?

Forma si marimea sanilor se hotaraste alaturi de medicul estetician. Pe langa faptul ca acestea pot arata inestetic, va pot afecta sanatatea, spre exemplu, un implant exagerat de mare va poate cauza dureri de spate.

Pentru forma in cazul operatiei de marire a sanilor puteti alege dintre un san anatomic sau unul rotund. Daca doriti sa iesiti in evidenta, sa fiti atragatoare si sa va laudati cu bustul dvs. generos, alegeti o pereche de sani rotunzi. Acestia sunt cea mai cautata forma pentru implanturile mamare. Daca aveti un piept mic si doriti sa aveti o pereche de sani cu aspect natural, forma anatomica este cea potrivita pentru dvs.

Alegeti alaturi de medicul estetician forma si marimea potrivita, astfel incat rezultatul sa fie unul uimitor si sa va puteti recapata increderea in sine.

Cand imi pot face operatia de marire a sanilor?

Operatia de marire a sanilor este recomandata dupa implinirea varstei de 18 ani. Inainte de realizarea interventiei, chirurgul dvs. estetician va va recomanda efectuarea anumitor analize de sange pentru a se hotari daca sunteti apta pentru realizarea acestei interventii.

Interventia de marire a sanilor se realizeaza in 1-2 ore, in baza unei anestezii generale. Dupa realizarea acesteia, pacienta poate discuta cu membrii familiei si, la doar o ora dupa aceasta, se poate plimba. Este recomandat internarea pentru inca o zi pentru supraveghere.

Pana la recuperarea dupa operatie, va trebui sa purtati o bustiera si un bandaj si sa dormiti doar pe spate. Marirea sanilor este un pas urias in viata oricarei femei si este cea mai buna solutie pentru imbunatatirea aspectului dvs, pentru a va simti atragatoare si pentru a va creste increderea in sine.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns