Cercei de dama Swarovski pentru tinute chic

Cerceii sunt un accesoriu nelipsit la femei. Se poate spune ca este un accesoriu care defineste femeile. La un moment dat, daca va amintiti, copiii faceau misto de barbatii care purtau cercei, de orice fel, spunand ca sunt femei. Nu se concepea ideea ca, fiind baiat sau barbat, sa porti cercei. Era un accesoriu mult prea feminin pentru a putea fi purtat de barbati. Oricum, si acum cerceii purtati de barbati sunt mult mai discreti si nu vor fi niciodata atat de voluminosi ca si cei purtati de femei.

Ba mai mult, cerceii purtati de barbati nu sunt atat de colorati ca si cei purtati de femei. O femeie poate sa poarte o gama foarte larga de culori chiar si atunci cand este vorba despre bijuterii. Si intotdeauna se asorteaza la tinuta pe care acestea o poarta. Fie ca se asorteaza cu hainele sau cu celelalte accesorii, cerceii vor fi intotdeauna accesoriul care infrumuseteaza capul, zona fetei. Iar pentru ca orice femeie sa straluceasca, cerceii cu cristale Swarovski vor reusi sa atinga intotdeauna acest scop. Pentru a va orienta, gasiti aici modele de cercei de dama Swarovski intr-o gama variata, cu preturi foarte avantajoase si care va vor fi de mare ajutor de fiecare data cand ii veti purta.

La moda vara aceasta sunt cerceii ciorchine, care au atat volum cat si lungime. Volumul ajuta foarte mult la incadrarea fetei, atragand astfel atentia asupra ei, incercand, in acest caz sa folositi un machiaj in aceeasi culoare ca si cerceii, sau invers, cerceii in culoarea nuantele folosite in machiaj. Acest lucru va face ca fizionomia sa iasa in evidenta si toate persoanele sa isi blocheze privirea asupra acesteia. Lungimea este buna atunci cand avem o coafura ridicata, cum este cazul tinutelor mai elegante, acestia ajutand foarte mult la creeare unei iluzii optice de alungire a gatului si astfel de eleganta prin postura. Asadar atingeti doua puncte importante cu ajutorul acestui tip de cercei.

GD Star Rating
loading...
Cercei de dama Swarovski pentru tinute chic, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns