Cum sa faci diferenta dintre cadoul potrivit si cadoul nepotrivit pentru un barbat

Evenimente de genul zilelor de nastere sau sarbatorirea diverselor aniversari la care orice persoana este invitata in mod regulat presupune dupa sine si cumpararea de cadouri pentru persoanele in cinstea carora se organizeaza aceste evenimente. Oricine merge la astfel de evenimente doreste sa faca cadouri potrivite pentru a lasa in primul rand o impresie buna, dar si pentru a iesi in evidenta fata de ceilalti invitati.

cadouri barbatiCumpararea cadoului potrivit, in special in cazul in care acesta se cumpara pentru un barbat, este de cele mai multe ori un lucru destul de dificil, mai ales atunci cand cadoul este cumparat tot de catre un barbat. Consultarea internetului pentru a gasi idei de cadouri pentru barbati este probabil cea mai folosita sursa de inspiratie la care apeleaza foarte multe persoane.

Daca in cazul in care se cumpara cadouri pentru femei, un parfum bun rezolva imediat problema, in cazul barbatilor, acest lucru nu mai este valabil. In cazul barbatilor trebuie sa se tina cont de mai multi factori pentru a se putea alege un cadou potrivit.

Cum sa alegi cadoul perfect pentru el

Pentru a putea face cadouri potrivite barbatilor, trebuie sa se ia in calcul cateva aspecte cum ar fi:

1. Varsta – in general barbatilor li se pot face tot felul de cadouri in functie de personalitatea acestora, dar si de relatia lor cu cei de la care primesc cadouri. Cu toate acestea, majoritatea celor care depasesc 50 de ani (dar sunt si destui mult mai tineri) devin mai sobri, iar in cazul acestora cadourile trebuie sa devina mai pretentioase si sa se potriveasca perfect. Cei mai tineri pot fi multumiti si cu o sticla de bautura foarte buna in cazul in care nu exista alte idei de cadouri.

2. Hobby-urile – barbatii cu hobby-uri sunt probabil cel mai usor de multumit atunci cand vine vorba de cadouri. Acestia primesc cele mai multe cadouri potrivite ori de cate ori sarbatoresc un eveniment, deoarece invitatii stiu ca nu pot da gres niciodata daca vor cumpara un cadou care se incadreaza in hobby-ul celui sarbatorit.

3. Starea de spirit sau personalitatea barbatului sarbatorit – sunt criterii dupa care se poate alege un cadou potrivit. Un barbat cu o fire deschisa si foarte sociabil va aprecia in mod sigur cadouri care sa il faca sa isi exprime starea de spirit.

Cadouri potrivite pentru un barbat

1. Accesorii auto – pentru cei pasionati de masini, accesoriile auto de calitate, care sa aduca un plus de personalitate masinii pe care o conduc, vor face parte cu siguranta din categoria cadourilor foarte apreciate. Aici se pot incadra sistemele de sonorizare performante, accesorii de tunning sau chiar produsele de ingrijire pentru masina.

2. Electronice – cei pasionati de produsele electronice vor aprecia cu siguranta un iPod sau alte produse ori accesorii electronice.

3. Ceasuri – nu este cazul tuturor barbatilor, dar cei mai multi apreciaza ceasurile. Totusi, in cazul in care se doreste cumpararea unui ceas pentru un sarbatorit, este indicat sa se tina cont de personalitatea acestuia deoarece unei persoane sobre trebuie sa i se cumpere un ceas de un anume fel, iar unei persoane vesele sau care face sport, un cu totul alt tip de ceas.

Cadouri nepotrivite pentru un barbat

Din categoria cadouri nepotrivite pentru un barbat fac parte:

1. Inelele si bijuteriile – acest tip de cadou poate fi facut numai de catre persoane foarte apropiate si care au o relatie cu persoana careia i se face cadoul. In cazul in care nu exista o relatie, este total contraindicat alegerea unui inel sau a unei bijuterii pe post de cadou.

2. Dulciurile – mai putin in cazul in care barbatul se autodeclara un gurmand, dulciurile sunt cadouri prea feminine pentru un barbat.

3. Cosmeticele – nici acestea nu intra in categoria de cadouri potrivite pentru un barbat. Chiar daca acesta foloseste creme sau alte cosmetice, a le primi drept cadou poate fi usor stanjenitor.

GD Star Rating
loading...
Cum sa faci diferenta dintre cadoul potrivit si cadoul nepotrivit pentru un barbat, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns