Cum se poarta butonii la imbracamintea de barbati

In diverse situatii, cautam modalitati de a transmite un mesaj nu doar prin limbajul verbal, prin tonul vocii sau prin gesturi. Cu adevarat, acestea au un rol extrem de important. Insa mai putin predominant si totusi deloc de neglijat este felul in care te imbraci. Pentru momentele in care trebuie sa ne pregatim pentru o intalnire deosebita de afaceri, trebuie sa ne punem la punct mai multe aspecte – nu doar prezentarea proiectului sau orice ar fi la mijloc, ci si imaginea, statutul. Pe langa costumul necesar, putem adauga cateva accesorii superbe. Bineinteles, acelasi lucru se poate spune si despre evenimentele speciale, serile de gala, diverse activitati care necesita o tinuta speciala (nunti etc).

Astfel, daca la costum purtam camasa frantuzeasca (cu manseta dubla) sau de gala, vom folosi in mod necesar si butonii. Descopera seturi de butoni swarovski chiar aici! Chiar daca se vorbeste de aceste elemente ca si accesorii sau bijuterii, rolul lor este practic unul singur, din punct de vedere al utilitatii – trebuie sa treaca prin butonierele camasii, fiind uniti pritr-un elastic, un lant sau o punte, incheiand maneca.

– in primul rand, e vorba de a asorta; acesti butoni, swarovski sau de alt tip, pot sa fie de diferite culori sau forme, daca adaugam si un ceas, un ac de cravata si un anume tip de curea, trebuie sa vedem in context modul in care se potrivesc; alegem astfel fie argintiu, fie auriu, fie o alta culoare.

– nici camasile in dungi nu sunt „scutite” de acesti butoni; alteori, merita sa incercam combinatii noi, sau o tinuta clean, simpla, si niste butoni swarovski cu insertii colorate. Vor rupe din monotonia costumului.

Insa pot fi purtati si alte tipuri de camasi, nu doar albe; ci si modele mai inchise la culoare, chiar negre, din bumbac, ce sa incline mai multe inspre casual. Prinse in pantaloni, inchise pana la penultimul nasture, alaturi de o curea potrivita, camasile de acest tip se pot purta la anumite petreceri de weekend, la iesiri. Apropos de pantaloni, nu doar cei de stofa se potrivesc – ci uneori, in functie de camasa si butoni, puteti inclina pentru modele kaki, eleganti, jeans, alaturi de o vesta, un cardigan.

Asadar, documenteaza-te asupra modelelor disponibile in magazinele de imbracaminte formala, in online si apoi experimenteaza. Incearca si variantele de butoni cu cap metalic, precum gama de butoni swarovski, intalniti aici.

GD Star Rating
loading...
Cum se poarta butonii la imbracamintea de barbati, 18.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns