Brandurile de canabis privesc moda PR pentru tratament de lux

LOS ANGELES – Comerciantii de moda, priceputi sa raspandeasca imaginea unui brand de care putini au nevoie cu adevarat de ceva extrem de dorit, sunt folositi pentru a transforma industria in vigoare a canabisului in mainstream.

Aceasta potentiala bonanta creeaza noi locuri de munca pentru unii profesionisti de brand de moda de lunga durata. In aceasta luna, firma de comunicatii BPCM, bazata pe New York, a lansat in liniste o divizie de cannabis si a adus-o pe Lisa Gabor, consultanta in domeniul branding si redactor fondator al revistei InStyle. Il numesc BPCM Cannabis, iar printre primii clienti se numara Grass & Co., o marca de well-cannabis cu sediul in Marea Britanie.

Divizia va actiona mai mult decat relatiile publice, aplicand intelegerile de brand care au servit de mult timp etichetele de moda pentru produsele si companiile de canabis dintr-o industrie aflata inca la inceput.

„Cannabisul nu stie sa intre in adevaratul spatiu autentic al marcii … Nu stiu cate intalniri luam in fiecare saptamana”, spune Phillips, imitand reactiile echipei sale la o mare parte din ceea ce vad: „‘Grozava idee, ambalaje pe jumatate coapte, groaznic ”. Ei habar nu au. ”

Aceste marci in vigoare sunt in crestere ad-hoc intr-o industrie care inca lupta pentru legalizare. New Frontier Data estimeaza ca industria de marijuana legala in SUA va valora 29,7 miliarde de dolari pana in 2025, in crestere de la 13,6 miliarde de dolari in 2019. In ciuda acestei cresteri, arestarile legate de marijuana sunt in crestere inca din 2018.

Cannabis vine la indemana pentru marketerii de moda si companiile de comunicatii, care se straduiesc sa se adapteze intr-o industrie care comercializeaza in principal pe Instagram si Snapchat, abandonand in acelasi timp canalele traditionale de publicitate si PR. Vogue Business a raportat recent ca fondatorul Black Frame, Brian Phillips, a decis sa isi inchida firma in februarie, dupa ce a ocupat spectacolele clientilor din New York Fashion Week.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns