Parfumul, un cadou util

Evenimentele dintr-un an sunt destul de numeroase pentru a putea face cat mai multe cadouri. De Ziua Indragostitilor, de 8 Martie, de Craciun, de onomastici, de zile de nastere… se poate oferi un parfum pe post de cadou, de recompensa, de suvenir…. Lista este lunga iar ocaziile sunt numeroase!

Parfumul este deci un cadou extrem de util care se potriveste de minune oricarei ocazii. Un cadou util este fie clasic, fie foarte specific, deoarece se poate utiliza in fiecare zi. Parfumul se impune in aceasta categorie a nevoilor zilnice.

Un cadou util este si contemporan, la fel ca si un parfum de actualitate, best seller sau in tendinte. Acesta raspunde tuturor situatiilor, stilurilor de viata, dar si tuturor bugetelor.

Ce ar putea fi mai potrivit decat un cadou oferit unei persoane care nu iubeste cadourile? Cina la un restaurant este o ocazie efemera, o complicitate gustativa de 2 ore. Nimic nu se compara insa cu luni de placeri olfactive.

Pe langa faptul ca se potriveste de minune cu personalitatea celei sau celui care il primeste, parfumul este un cadou util si in calitate de obiect. Parfumurile sunt stilizate, au linii epurate, flacoanele sunt simple, decorate, sunt din metal sau din sticla pentru a infrumuseta casa celui care il foloseste. Parfumul este si un obiect de decor nobil, dar discret, un semn de recunoastere si de apartenenta.

Parfumul este util, dar si practic – este usor de transportat, este lejer, nu este incomod, simplu de utilizat in orice situatie, in orice loc. Simplitate pentru placeri olfactive fara pereche! Ce ai putea cere mai mult?

Niciun alt cadou util nu ar putea inlocui parfumul. Parfumul este cel mai bun compagnon al tau, te insoteste peste tot, te sustine in viata. Discretia parfumului este perfect adaptata personalitatii persoanei care il poarta. Un cadou ce contine un parfum pentru femei , va fi primit intotdeauna cu drag, si nu va dezamagi.

GD Star Rating
loading...
Parfumul, un cadou util, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns