Cum sa cultivi plante aromatice pe un balcon?

Ai decis sa cumperi un caine insa inainte de a lua o decizie finala ai o multime de intrebari. Fie ca este vorba de un pui sau de un caine adult, iata o serie de sfaturi de ordin general pentru ca intampinarea animalului tau sa aiba loc in cele mai bune conditii.

Principalele intrebari la care trebuie sa raspunzi. Inainte de a cumpara un caine nu este de ajuns sa tii cont de aspectul acestuia, cat costa sau care este dimensiunea acestuia trebuie sa detii cat mai multe informatii cu putinta cu privire la carcateristicile psihopsihice pentru a sti la ce trebuie sa te astepti de la el.

Cumpararea unui caine nu este atat de usoara precum cumpararea unei perechi de pantofi. Este « aproape » ca adoptia unui copil, deoarece reprezinta un pas pe care trebuie sa il facem cu un sentiment de responsabilitate. Cainele este o fiinta vie, sensibila si inteligenta si pentru asta trebuie sa fie respectat. Cainele poate fi fi cel mai bun prieten al nostru, un colaborator si un membru al familiei. Nu trebuie sa fie doar un animal pe care il hranim si il scoatem la plimbare de doua ori pe zi deoarece, asemenea unui copil, nu are nevoie doar de hrana ci si de iubire, atentie si educatie.

Trebuie sa te asiguri de faptul ca ai ales un caine care sa nu fie agresiv cu cainii, daca este sau nu purtator de unele boli, care este pretul real al intretinerii acestuia sau daca are sau nu nevoie de dresaj.

De asemenea, ar trebui sa nu cumperi un caine din anunturi din ziare, de pe Internet sau dintr-un pet shop. Daca ai orice fel de nelamurire, ar trebui sa rogi un veterinar local sa te ajute sa alegi un caine, chiar sa te insoteasca intr-o astfel de cautare.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns