Top 3 culori must have de purtat in aceasta vara

In fiecare sezon, lucrurile se schimba. Sunt anumite culori de purtat, foarte frumoase si foarte trendy, care te vor pune cel mai bine in valoare. Descopera citind acest articol care sunt culorile pe care le vei purta peste tot in aceasta vara, atat in oras cat si in vacanta.

Mai ai inca in dressing piesele vestimentare in nuante de roz? Foarte bine, deoarece rozul inca mai este foarte trendy. Dar mai exista inca doua culori sau nuante care ii vor face concurenta puternica.

Deci care sunt culorile pe care le vei purta in aceasta vara?

Rosul. Dupa nuanta de rosu bordo, care a fost foarte in voga in iarna ce a trecut, rosul revine in forta in dressing. Mai puternic insa si mai acidulate, ducandu-ne cu gandul la nuantele muscatelor sau macilor.

Nimic nu se compara deci in aceasta vara cu o pereche de pantaloni albi pusi in valoare de un top in nuante de rosu.

Galbenul. Fara el, nu exista vara. Este culoarea vedeta a sezonului, cea a nisipului cald sau a soarelui. Nu exista ceva mai vesel sau mai luminos decat el! Poti miza fie pe un costum de baie in nuante de galben mustar, fie pe un top romantic din dantela in nuante de galben.

Rozul. Credeai ca ai vazut prea mult din el anul trecut? Ei bine, nu e chiar asa. Dupa rozul puternic din 2017, rozul anului 2018 oscileaza intre nuante pudrate si tonalitati mai girly de bonbon. Este nuanta care te va duce cu gandul la vacanta si care arata cel mai bine pe accesorii, rochii sau topurile asimetrice. Alege mai ales nuantele de roz pudrat sau mai de nude care se potrivesc cu orice. Sau poti pune cel mai bine in valoare o rochie neagra cu ajutorul unei genti in nuante de roz.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns