Sfaturi in caz de urgente in ziua nuntii

edf

Chiar daca evenimentul dumneavoastra este controlat pana in cele mai mici detalii, sau daca ati apelat la un organizator de evenimente tocmai pentru a scapa de mult stres, este bine sa luati in calcul anumite intamplari ce pot sa va transforme ziua perfecta intr-una mai putin perfecta. Si tocmai pentru a evita stresul inutil, dragi mirese, trebuie sa va pregatiti temeinic pentru ca nimic sa nu va surprinda intr-un mod neplacut.

Nu trebuie sa plecati de la premisa ca s-ar putea intampla lucruri care sa va strice buna-dispozitie, dar vorba aceea, “paza buna trece primejdia rea” asa ca va oferim cateva sfaturi de care este bine sa tineti cont in ziua nuntii.

poza2_urgentePrimul sfat: orice ar fi, nu va pierdeti zambetul! O mireasa zambitoare, chiar in ciuda oboselii acumulate si a stresului, va fi frumoasa si admirata de toti cei dragi. Vremea insorita sau ploioasa poate fi evitata cu o umbrela, rochia pe care au calcat din greseala invitatii mai neindemanatici poate fi reparata cu o agrafa sau cu un ac si o ata, iar imaginea perfecta a miresei poate fi retusata de-a lungul intregii zile cu o trusa minima de machiaj.

Ce te faci insa in cazul in care invitatiile de nunta speciale au fost de mult comandate, iar numarul celor care si-au confirmat prezenta la eveniment nu coincide cu invitatii-surpriza prezenti in sala de evenimente? Cel mai important lucru este sa va luati din timp o marja de eroare. Mai bine sa fiti pregatiti si sa nu aveti nevoie de alte lucruri in ultimul moment, pe care sa nu aveti de unde sa le procurati, decat sa nu stiti in ce directie s-o luati pentru a solutiona cat mai repede problema aparuta.

Vezi si:  Tricouri barbatesti: cum trebuie purtate si cu ce?

Asa cum si in cazul invitatiilor de nunta este bine sa comandati cateva in plus, aceeasi regula se aplica si pentru place carduri sau plicurile de bani personalizate cu numele invitatilor, dar si pentru meniuri si eventual pentru numerele de masa. Astfel, evitati situatia neplacuta de a va gasi in situatia in care cativa prieteni au decis sa va faca o surpriza si sa va fie alaturi la petrecere, dar sa nu aveti place carduri necompletate tocmai pentru aceasta situatie. Numerele de masa si meniurile trebuie si ele sa existe in cantitati suplimentare, in eventualitatea in care veti fi nevoiti sa mai adaugati in ultimul moment o masa pentru cativa invitati.

Daca nu va pierdeti buna-dispozitie, daca muzica, mancarea si toti cei dragi va vor fi alaturi, cu siguranta veti avea o seara perfecta, iar orice intamplare neprevazuta poate fi usor solutionata cu ajutorul celordragi, ca intr-o mare familie.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns