4 trenduri de primavara care vor fi la moda si in 2020

Sa recunoastem: Sa ramanem la zi cu trendurile actuale poate parea o misiune dificila. Ce este aproape adevarat este ca, daca ne cumparam ceva si apare o noua versiune a modelului cumparat de noi, asa pune data de expirare pe modelul nostru nou. Cu toate ca in zilele de azi, moda se schimba intr-o clipa, sunt cateva stiluri actuale de primavara, care au o viata mai lunga. Deci daca stilul tau personal dintr-o data se schimba in clasic sau daca te uiti sa faci o investitie bine informata de cumparaturi, o sa vrei sa iti cumperi urmatoarele modele de fashion trenduri de primavara.
Cum suntem atat de siguri ca aceste trenduri de primavara vor fi la moda si in 2020? Iarta-ne daca te dezamagim, dar nu suntem niste clarvazatori. In plus, am vorbit cu Sasha Skoda, care se ocupa de departamentul pentru femei la The RealReal. Skoda a impartit cu noi cateva informatii in legatura cu cele mai populare perechi de pantofi, genti si trenduri din denim.
’’Am vazut ca pantofii cu model de piele de sarpe sunt din ce in ce mai populari, cerintele pentru acestia au crescut de trei ori, de cand trendul a aparut initial toamna trecuta, ’’ a spus Skoda ’’pielea de sarpe este noul stil neutru, ca o cizma alba sau neagra.’’
’’Pentru gentile si pantofii cu model de tip de piele de crocodil, cererea creste de doua ori pe an si asteptam ca trendul sa continue tot anul, si categoric si in 2020.’’
Fara indoiala perlele revin la moda. De anul trecut, bijuteriile cu perle de toate tipurile au crescut cu 75%. Bijuteriile sunt din de in ce mai indraznete, cu marimi supradimensionate si multiple straturi.
Blugii lejeri din luna in luna sunt din ce in ce mai cautati, asa ca acest trend probabil o sa continue tot anul. Sunt ideali pentru un outfit usor de primavara si o sa fie ideali si la sfarsitul verii, cand temperatura este mai variabila.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns