Istoria internetului sau a web design-ului

Istoria internetului nu dateaza de multa vreme, ci doar de cateva decenii insa in tot acest timp evenimentele sau petrecut mai rapid decat ar fi putut oricine anticipa acum doua decenii. Posibilitatea de a trimite o informatie catre o alta persoana intr-un timp de doar cateva secunde indiferent de locatia pe planeta a dus la cresterea popularitatii internetului.

Multi dintre noi cand aud cuvantul internet se gandesc la multe lucruri si mai putin la ce anume inseamna acest cuvant. Componenta fizica ce insumeaza servere, statii de lucru, satelitii, antene de receptie, cabluri etc. ce permite transferarea de informatii dintr-un loc in altul prin folosirea de anumite programe se numeste internet.

La ce ne-ar folosi toata aceasta retea daca nu am cosmetiza putin aspectul informatiei pe care o trimitem la cineva. Companiile ce presteaza diferite servicii pe internet vin cu diferite oferte ce ne fac viata mai frumoasa si ne incanta retina si inteligenta cand vedem ca mail-ul ce continea anumite fisiere a putut fi deschis si vazut de cai dragii.

Web design-ul a facut ca internetul sa se dezvolte tot mai rapid punand la dispozitie echipamente tot mai rapide si mai performante. Unde se vor afla si cat de departe va ajunge tehnologia nimeni nu poate anticipa. Cum va fi internetul si cum vor arata site-urile peste doua decenii nimeni nu va stii, putem doar specula.

GD Star Rating
loading...
Istoria internetului sau a web design-ului, 11.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns