Web design pe intelesul tuturor

Pentru cei ce nu stiau cuvantul web reprezinta o panza de paianjen. Design este o metoda de prezentare asupra a ceva ce dorim sa vedem. In cele din urma web design se traduce cam asa. O metoda de prezentare a unei panze de paianjen.

Binenteles ca nu trebuie sa intelegem doar atat pentru ca ne-am limita doar la asta insa ramificatiile unei adevarate panze de paianjen reflecta modelul link-urilor dintr-un site intr-o anumita masura.

Asadar a fi un web designer este sinonim cu acela care creaza site-uri pentru un anumit tip de vizitatori sau de ce nu pentru oricine doreste sa-l viziteze. Design-ul a evoluat foarte mult in ultimii anii iar acum se discuta de anumite tendinte de parca ar fi o prezentare de moda.

Nu este rau sa privim si asa lucrurile mai ales daca ajungem sa facem un site pentru o casa de moda insa de cele mai multe ori avem alt gen de clientii.

Tendintele in materie de web design le vedem aproape de fiecare data cand navigam pe internet insa de cele mai multe ori nu ne dam seama pentru ca nu suntem atenti la asta, nu vizitam un site ca sa vedem cum este construit, decat daca suntem web designer.

Majoritatea dintre noi cautam ceva in acel site si speram sa-l gasim cat mai repede astfel plecam imediat daca interesul nostru nu este starnit. Munca unui web designer implica si acest aspect intr-o anumita masura dar si aranjarea informatiei din site astfel incat ea sa fie cat mai usor accesibila.

A creea un site este mai usor ca oricand mai ales ca tehnologiile permit construirea de site-uri web fara sa cunoastem o iota din codul folosit in spatele oricarei paginii web. Mai mult decat atat poti folosi o platforma ce are inclusa anumite templat-uri pe care le modifici destul de usor si asa ti-ai facut un site al tau, mai ramane doar sa-l incarci pe server.

Daca totusi nu cunosti mai nimic din toate astea este recomandat sa te apuci de cursuri de specialitate sau sa apelezi la o firma de web design ori la un freelancer ce tocmai asta face. Un web designer free lancer poate face exact tot ce poate face o firma de web design cu avantajul ca te va costa mai putin, el neavand oamenii in subordine de platit precum o firma de web design.

Indiferent daca te vei apuca sa inveti cum se construieste un site sau vei apela la un freelancer, tehnologiile folosite in crearea site-urilor sunt de cele mai multe ori gratuite iar singurul impediment ar fi timpul sau rabdarea.

GD Star Rating
loading...
Web design pe intelesul tuturor, 12.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns