Crearea unui site in 3 zile

Pentru ca internetul si utilizarea lui a prins un astfel de avant, si numarul specialistilor in creare de site-uri sau crearea de magazine online a crescut foarte mult in ultimii ani. Exista numeroase cursuri on-line si cursuri acreditate care invata doritorii notiunile de baza pentru crearea unui site simplu, de prezentare. Si, cu cat numarul specialistilor este mai mare, cu atat si numarul site-urilor create peste noapte este mai mare. Cantitatea nu inseamna insa si calitate! Daca un site exista nu inseamna ca are si succes.

Cat de repede se poate crea un site?

Un site se poate crea in doar cateva zile sau in cateva saptamani. Totul depinde de complexitatea lui si de rapiditatea cu care specialistul programator pune informatiile dvs. cap la cap. Daca dvs. aveti deja planul noului site (tot ceea ce inseamna domeniu, categorii, imagini, texte, sigla etc.) atunci specialistul se poate apuca de treaba. In cazul in care dvs. nu aveti inca materialele necesare, crearea site-ului se poate intinde pe mai multe zile, saptamani, luni.

In acelasi timp, un cuvand de spus in timpul necesar pentru realizarea unui site il are si complexitatea viitorului site. In cazul in care discutam despre un portal imens sau despre un magazin online, timpul de realizare se mareste considerabil.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca dupa realizarea site-ului dvs. treaba nu s-a terminat. Putem spune chiar ca abia atunci incepe. Perfect! Site-ul este gata. Ce fac acum? Urmeaza sa il faci cunoscut, sa il promovezi pe retelele de socializare, prin comunicate de presa, parteneriate etc. In plus, un rol extrem de important il au informatiile si noutatile care zilnic trebuie sa apara pe site. Nu trebuie sa uitati nici de optimizarea site-ului, de inscrierea lui in directoare, de folosirea unor cuvinte cheie etc. Toate aceste aspecte va vor ajuta sa reusiti sa va faceti cunoscut site-ul si afacerea.

Vezi si:  Ce este Bitcoin-ul?

Pe langa munca dvs. de organizare, trebuie sa pastrati si colaborarea cu webdesignerul care v-a creat site-ul. Acesta trebuie sa se ocupe permanent de imbunatatirea site-ului dvs. Si pentru ca timpul trece destul de repede, noi va uram succes si spor la treaba! Cu cat incepeti mai repede, cu atat terminati mai repede!

Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate corect, va rugam consultati pagina “Cum adaug un articol

GD Star Rating
loading...
Crearea unui site in 3 zile, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns