MacBook Air, MacBook Pro…ce tip de MacBook sa aleg?

Pana nu demult destul de simpla, oferta MacBook s-a diversificat odata cu sosirea procesorului M1. In cele ce urmeaza iti spunem ce model MacBook ti se potriveste mai bine pentru a gasi cel mai potrivit laptop Apple care se pliaza pe cerintele si nevoile tale.

Apple MacBook Pro 13 2020 M1

Pentru aceasta prima generatie de MacBook ARM, Apple nu mizeaza pe originalitate si reia aceeasi carcasa ca si anul trecut. Regasim finisaje impecabile, o tastatura placuta la atingere si un touchpad mare. Ecranul nu evolueaza nici el foarte tare. Gasim un ecran mare, de 13,3 inchi, o rezolutie calibrata. Acest model de MacBook impresioneaza prin performantele oferite. Autonomia oferita este de aproximativ 10 ore, este unul din cele mai autonome MacBook-uri oferite de Apple.

Apple MacBook Pro 16 2019

Este un laptop de 16 inchi ce are meritul de a fi calificat drept Pro in gama MacBook. Carcasa este identica cu cea a fratilor sai de 13 inchi. Culorile sunt perfecte, luminozitatea este superba. Sub carcasa avem 64 GB memorie vie si o placa Radeon 5600M. Cantitatea de RAM este cea care face diferența în acest caz. Autonomia este de aproximativ 14 ore.

Apple MacBook Air 2020 M1

Imposibil sa vorbim despre Mac fara sa evocam MacBook Air. Este un best-seller oferit de Apple care a adoptat si el procesorul M1. Insa, regasim aceeasi caracasa ca si la restul modelelor, acelasi ecran si chiar si aceeasi tastatura. Sub carcasa in schimb, procesorul M1 face adevarate miracole. Autonomia este cu 50% mai mare decat in cazul modelelor precedente si ajunge la 15 ore fara probleme. Apple a reusit sa dea lovitura cu acest model. Din punct de vedere tehnic totul este superior. O adevarata reusita, din toate punctele de vedere.

Tu care din aceste modele de MacBook vei alege? Care este preferatul tau?

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns