Aspecte importante in realizarea unui site

În momentul în care doriți sa realizați un site de la zero, trebuie sa știți ca sunt anumite aspecte ce va trebui sa țineți cont de ele. Nu oricine poate să facă un site, pentru ca nu este simplu și în alta ordine de idei nu are cunostiinte din acest domeniu. Bine, dacă ne luam acum de profesorul de informatica ieșit la pensie în urma cu 5 ani, o să ne spună ca putem face site-uri web în FronPage. Este un lucru fals, nu poți face un site dinamic din Microsoft Office FrontPage, pentru ca nu aveți posibilitatea și chiar dacă ar merge tot va trebuie niște cunostiinte de baza html și xhtml.

Eu am terminat mai multe cursuri ca sa ajung webdesigner. Meseria asta nu este deloc ușoară, cu toate ca multă lume vorbește despre acest job, ca s-ar câștiga cei mai mulți bani. Dacă o luam așa și munca este pe măsura. Cu toate ca luam noi 50-100 de euro pe un site, va trebui să ne strofocam ideile alături de ceilalți colaboratori pentru a satisface toate cerintele clientului. Clientii sunt de doua feluri și în funcție de ei stabilim cât avem de munca.

În situația în care avem un client care știe ce vrea, munca nu este chiar atât de complicata, deoarece știm exact ce avem de făcut. Al doilea tip de clienți sunt cei nehotarati care nu au habar de ce vor, pur și simplu ne ofera o suma puțin mai mare, dar noi trebuie sa venim cu idei, sa vedem dacă ii place și dacă îl mulțumesc așa cum trebuie.
Meseria de webdesigner nu este deloc ușoară, iar la capitolul realizare site web, trebuie sa recunosc ca pentru a avea succes trebuie sa ai acea sclipire.

Un alt lucru de care trebuie sa țineți cont se refera la jobul de plăcere. Este o diferența majora când lucrezi pentru bani și când lucrezi de plăcere. Eu unul mai muncesc și gratuit, pentru ca îmi place ceea ce fac și dacă nu ar mai exista acest job cred ca aș lucra gratis pentru alte firme, pana când cineva m-ar recruta la o anumita firma. Trebuie sa știți ca eu unul tot ce am învățat nu au fost neapărat din cursuri, ci din experiența proprie. De la vârsta de 14 ani ma jucam pe calculator și invatam cum sa fac site-uri în FrontPage și iată ca acum am ajuns sa fac adevărate site-uri și pe deasupra sa le mai și promovez.

Pe lângă partea de webdesigner mai lucrez și ca advertising, mai bine zis agent de publicitate. Aici este și o mai mare dilema, pentru ca trebuie sa vorbim de bannere, de reclama prin care clientul își face cunoscută afacerea. Dacă nu este făcută așa cum trebuie și nu exista rezultate, deja putem vorbi despre faliment, pentru ca niciodată nu ne-am dorit sa avem un client nefericit. Am preferat sa ii oferim mai multe avantaje în comparație cu firmele concurente, decât sa avem de-aface cu un client nemultumit. Dacă doriți un job de viitor, va recomand cu căldura sa apelati la meseria de web designer.

Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate si publicate corect, va rugam consultati pagina “Cum adaug un articol
GD Star Rating
loading...
Aspecte importante in realizarea unui site, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns