Ge 132 si lupta contra radicalilor liberi

Radicalii liberi reprezinta o amenintare pentru sanatatea organismului omului modern, motiv pentru care este necesara administrarea unor suplimente nutritive pe baza de antioxidanti, pentru a sprijini organismul in lupta contra actiunii acestora.

Printre suplimentele nutritive existente pe piata se remarca complexul de antioxidanti Ge 132, ce este conceput pe baza de 6 ingrediente naturale, care reprezinta extracte din cele mai puternice surse de antioxidanti cunoscuti.

In opinia multor cercetatori, Ge 132 asigura o mai buna oxigenare in metabolism, iar datorita extractului de ciuperca Reishi, contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Laptisorul de matca din acest complex de antioxidanti sprijina organismul in cazul problemelor de vedere, a varicelor, a indigestiei, a artritei sau a sindromului oboselii cornice, stimuland sistemul imunitar al organismului.

Este cunoscut faptul ca omul are nevoie in fiecare zi de 600 de substante pentru a asigura o functionare normala a organismului, iar complexul de antioxidanti Ge 132 contine unele dintre cele mai importante componente din aceste substante. Datorita faptului ca Ge 132 este cel mai puternic antioxidant natural, face posibila neutralizarea radicalilor liberi.

Cu toate ca antioxidantii ce alcatuiesc sistemul de aparare al organismului lupta impotriva radicalilor liberi, daca acestia in urma se afla in concentratie prea mare, este imposibil pentru sistemul imunitar sa ii neutralizeze.

Factorii ce determina cresterea concentratiei de radicali liberi din organism sunt fie stresul, fie factorii poluanti ce patrund in organism prin alimentatie si prin aer, cat si avitaminoza, unele medicamente, radiatiile ionizante, fumatul, alcoolul sau radiatiile UV.

Descoperirile efectuate au demonstrat faptul ca radicalii liberi sunt cauza aparitiei a peste 100 de boli, precum ateroscleroza, fibroza cardiaca, infarct miocardic, cardiopatie ischemica, afectiuni dermatologice, tumori maligne, afectiuni renale, pulmonare, alergii si multe altele.

Alaturi de schimbarea stilului de viata, pentru a preveni aparitia afectiunilor cauzate de radicalii liberi este de un real sprijin administrarea complexului de antioxidanti Ge 132, ce detine rolul de a creste imunitatea organismului si a asigura acestuia protectie. Acest complex alcatuit din sase dintre cei mai important antioxidanti naturali a fost conceput in urma cercetarilor efectuate de catre omul de stiinta japonez dr. Kazuiko Asahi, care a cercetat calitatile ciupercii Reishi sau Ganoderma Lucidum.

Acesta a obtinut, alaturi de cercetatorii sai, formula unica conceputa pe baza de sase extracte de antioxidanti, respectiv extract de Ganoderma Lucidum, extract de ceai verde, extract de laptisor de matca, extract de samburi de struguri rosii, dublu extract de ficat si cartilaj de rechin si extract de muguri de macese.

GD Star Rating
loading...
Ge 132 si lupta contra radicalilor liberi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns