Ge 132 – germaniu organic, cel mai puternic antioxidant

Datorita compozitiei sale, complexul Ge132 reduce concentratia de radicali liberi din organism si dispune de proprietati imunomodulatorii, care asigura mentinerea sanatatii organismului. De asemenea, acesta este un eficient adjuvant, ce poate fi administrat alaturi de tratamentul alopat, pentru a lupta corespunzator impotriva a numeroase afectiuni.

Fiind produs in Germania conform standardelor industriei farmaceutice din Uniunea Europeana, Ge 132 este un produs eficient in protejarea organismului impotriva afectiunilor, ce favorizeaza atat ameliorarea bolilor, cat si prevenirea acestora.

Actionand asupra imbunatarii oxigenarii celulare, Ge 132 este un antioxidant puternic si este indicat impotriva a numeroase afectiuni, precum insuficienta cardiaca, hipertensiune, angina pectorala, apoplexie, astm, scleroza pectorala, boala Parkinson, artrita reumatoida, epilepsie sau afectiuni oculare, precum cataracata, glaucom, inflamarea retinei ochiului si a nervului optic si alte afectiuni. De asemenea, Ge 132 stimuleaza cresterea celulelor prin revitalizarea proteinei procariotelor PKP2q. In urma administrarii acestui supliment nutritiv va fi stimulata formarea de celule de aparare pentru a fi favorizata cresterea imunitatii organismului. Odata cu cresterea celulelor de aparare a organismului, este posibila prevenirea afectiunilor.

GD Star Rating
loading...
Ge 132 - germaniu organic, cel mai puternic antioxidant, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns