Albirea dintilor natural

Pentru a începe, ideea de bază a unei proceduri de albire a dintilor este de a vă oferi un set alb orbitor de dinți pe care il puteti folosi . Cu toate acestea , trebuie să înveți cum să menții culoarea dintilor si , de asemenea, să urmezi instructiunile exact asa cum le-ai primit de la medicul dentist.

Dar, înainte de a continua , avem nevoie să știm de ce albirea dintilor devine necesara ? Ei bine , asta e pentru ca dintii nostrii dezvoltă semne , pete sau decolorări de-a lungul anilor , care pot fi foarte dificil de eliminat . Structura dintilor joacă un rol crucial aici .

Structura dintilor

Fiecare dinte este format din două straturi : stratul interior numit dentina și stratul exterior greu numit smalț . Atunci cand consumam diferite tipuri de produse alimentare , mestecam alimentele , bem băuturi colorate și fumam , dintii nostrii dezvolta straturi suplimentare pe partea de sus a smalțului natural. Acestea sunt în esență substanțele străine care se acumulează pe stratul cel mai de sus al dintilor pentru a forma o peliculă peste smalțul dintelui .

Acumularea acestor straturi pe dinti vor duce la formarea petelor . Un medic dentist cosmetician utilizează diferite tipuri de produse chimice și tratamente pentru a curăța aceste straturi și pentru a îndepărta petele. În timp ce periajul regulat ajută la curățarea aceste straturi , dar aceasta nu funcționează ca o soluție permanentă ; mai degrabă , folosind paste de dinți abrazive poate curăța de pe aceste substanțe.

Problema de bază aici, constă în faptul că stratul de peliculă care se dezvolta de-a lungul anilor are tendința de a intra în stratul superior al dintilor . Este poros în natură , care este motivul pentru ce permite agenților de colorare sa intre în dinte și amplifica petele sau decolorările . S-ar putea ajunge chiar la pete profunde care nu sunt , de obicei, dăunătoare , dar sunt neatractive .

Vezi si:  Tot ce trebuie sa stii despre evolutia normala a sarcinii si care sunt semnele de alarma

O modalitate eficienta pentru albirea dintilor este si utilizarea unor kit-uri de albire dentara. Un astfel de kit este si Ibright ce se gaseste pe sit-ul http://www.ibright.ro

Produsul si-a dovedit eficienta in timp si este recomandat de medicii stomatologi!

Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate si publicate corect, va rugam consultati pagina “Cum adaug un articol

GD Star Rating
loading...
Albirea dintilor natural, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns