Alimentele pe care trebuie sa le eviti atunci cand nu iti doresti o criza cardiaca

Corpul uman este asemeni unui labirint. Are o multime de sisteme, printre care unuil nervos si unul digestiv care ne ajuta sa ne mentinem in viata. Din acest motiv, tot ceea ce facem si tot ceea ce mancam trebuie sa fie controlat deoarece o proasta igiena de viata poate duce la boli grave.

La fel de important este sa mentinem vasele de sange in cea mai buna stare de sanatate, deoarece daca sangele nu circula asa cum trebuie inspre inima, putem muri.

Iata deci care sunt alimentele pe care trebuie sa le eviti pentru a nu te confrunta cu artere infundate si deci cu o criza cardiaca.

Carnea rosie. O veste proasta deci pentru cei care adora fripturile. Studiile recente au ajuns la concluzia ca cei care consuma in mod regulat carne rosie au in organism un nivel mai ridicat de N-oxid de trimetilamina, o substanta chimica ce se afla in legatura cu bolile cardiace.

Felurile de mancare congelate, gata preparate. Mesele gata preparate sunt practice, sunt destul de ieftine si nu contin foarte multe calorii. Dar contin un nivel destul de ridicat de sodiu folosit pentru a se aromatiza alimentele si pentru a se conserva mai mult timp. Dar prea mult sodiu in corp poate sa duca la boli grave.

Legumele si fructele in conserva. Legumele in conserva sunt foarte populare pentru salate. Iar supele in conserva sunt un aliat de pret pentru serile de iarna. Din nefericire insa, contin prea multa sare. Prea multa sare creste tensiunea arteriala, un lucru care duce la reducerea cantitatii de oxigen absorbita de inima, un lucru care poate duce chiar la o criza cardiaca.

Mezelurile. Mezelurile contin sare pentru a fi conservate sau aromatizate. Dar contin si prea multe grasimi saturate si pot mari nivelul de colesterol, un lucru care duce la formarea de depozite de grasimi in vasele de sange. Deci un risc ridicat pentru o criza cardiaca.

Alimentele prajite. Clar nu au o reputatie prea buna. In general, nu sunt deloc bune pentru sanatate deoarece maresc nivelul de colesterol si contin foarte multe materii grase.

 

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns